Maşaallah güzel deneme olmuş.
E30 gayet hızlı bu haliyle; gecen hafta RS4 ve E92 M3ü baya sağlam gecti, bu denemede vites kaçırmadı, hakkını verdi sahibi... Birden hondanın uzamasi 4. Viteste nihayet achilles lastiklerin yolu tutmasi ile gerceklesiyor.
100-200 5.88 halinden sonra turbo degisti, precission SC6262 vardi uzerinde, Tork Garajdan Korhan usta BorgWerner BullsEye takalim dedi, özgün yeni ayarini yapti, turbo daha verimli ancak lastik verimsiz![]()
M.Resat Simsek
maşallah ramazan yeni turbo pek güzel olmuş![]()
RACE WERKS
olması gereken olmuş bence de. ramo allah kazasız belasız sorunsuz gazlamayı nasip etsin moruk.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Güzel denemeydi, bende de köprü üstü videosu var istenirse ekleyebilirim.
İkisine de maşallah. Ramço seviliyosun![]()
Alt takımla ilgili sıkıntılarım var. Yakın arkadaslarım bilir basinc basamıyorum pek ama sk gercekten güzel yürüdü su lastiklerim iyice bitsede iyi bişeylere geçsem artık archiles 123 kimseye tavsiye etmiyorum denemeden önce baya ısıttım sonra suda gidermiş gibi sardıktüm yorumlar İcin teşekkür ederim
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
5.88 de ciddi bir rakam arkadaşlar,
sizde dandik turbocivic yaptınız, o kadar tutunması bile bence şaşırtıcı
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.