Seyfi Kanka Geçmedimi Saxo Seni ş.pinarda :d Sonra Yasin Kullandi Aldi
Yalansa Olum Yalan De :)
Printable View
Seyfi Kanka Geçmedimi Saxo Seni ş.pinarda :d Sonra Yasin Kullandi Aldi
Yalansa Olum Yalan De :)
Benim Vtec Ide Yasin Kaldirmişti Sen Vcu Geçti Diyosan Geçmiştir.
seyfi anlamadım olay saxo da sizindi şimdi niye bozuluyosun kanka yalanmı konuşuyoruz videolarda var elimizde yasin birtek kaldırdıgında aldı kalkıp seni arabanı kötulemiyoruz sadece gerçek olanları yazıyoruz arkadaşlar biz dogruları söledik die kızdılar saxo 120 ps ama vtecleri geçiyor dedik olay oldu seni arayıp hemende haber vermişler :) sende yalancı etme bizi
180 hp vtecıde 120 hp saxoyla gectınız demek :D ulen anasını satım 183 hp ıkenb TB gırtlşak dolu saxo gecemedı benıde 120 lık nasıl gecıyo anlamadım sız babasınız ha
bozulmuyorum benim araba bir sefer vcu la kalktı yasin kaldırdı onda vcu gectı mi diyosun sen simdi.ben vcu gecti benim arabam demiyorum kesinlikle ama o video yu izleyip vcu gecti diyosan ben daha bişi demiyorum.
saxoyu kullanan arkadaşın insafına gelmişsindir...
bi video yu koyda ben heralde gozluksuz ızledım birdaha izliyim su videoyu.
STP sen yine atmosferik yükleyecen anlaşıldı. Şu youtubedaki videolarını bulsana lan. Yüklü vti nasıl drag roll yapıyor yine seyredelim.
Nazmi kardeşim videodaki saxo ben stock iken denesin benimle bakalım görelim sonuçu yüklü vti ile arasında 2 boy görüyorum ben. Benide geçer o halde farkı görelim.
Yanlış anlaşılmasın yüklü vti 120 hp lik saxo ya geçilmez. Ama yüklü ise saxo o ayrı.
Mangal çekti canım. Laaa gebzede güzel bi mekan ayarlayın yazın mangal yaparuz. içki yok kumar yok e bi arabalarımız var varsı olsun o gçesin ben geçeyim muhabbet sağlam olsun.
Bu arada STP iyidir kötüdür ama yolda insanı bırakmaz herzaman söylerim. Araba ile derdinmi var ver bu delimanyağa en güzelini yapmaya çalışır.
YAHU BENİM KIZDIGIM İBRAHİM Bİ YANLIŞ KELİME KULLANDI ADAMI RENCİDE ETTİ DURDU BİZDE GIRGIR YAPIYORUZ SEN BİZE BAKMA NEYSE ATIŞMANINDA Bİ ANLAMI YOK KÖTÜ İNSAN YOKTUR HER İNSAN İYİDİR AMA FAZLA HIRSLI OLMANIN Bİ ANLAMI YOK BAK MANGAL OLAYI TUTAR SİZE MANGAL YAPTIMIZ YERİN RESMİNİ ATAYIM BEYENİCENİZE EMİNİM BUYRUN GELİN :) BAŞIMIZIN ÜSTÜNÜZDE YERİNİZ VAR
tmm bi hafta sonu kaçalım :) kıyak olur misafir gelioruz 20 metre önden başlarız yoksa gelmem :D
120 degildir cnm, bu kadar mütevazi olmayalım :D