Ben deniyim bari abi:)
Printable View
Reg hızlı maşallah
öner kapaktan sonra güç aldı mı ki. Ben sorun yaşadı diye biliyorum ki F20 de güç kimse alamıyor inconel egzos valfi kullanmadan o da turbo olursa. F20 de polish değil sadece port match işe yarıyor. Polish le güç kaybedersin ki ben yaptırmadan önce ona söyledim bu K20 değil dünyada kimse yapmıyor stock kapağa diye. Haa egzantrik alırsa o zaman olabilir.
Olm dünyada kimsenin yapamadığını türkiyede mi yaptılar. Kaan a bişey demiyorum ama F20 nin kapağı belli. Amerikada kimse yaptırmıyor çünkü güç alamıyor N/A olarak.
Abi deneyen arkadaslar soylesin ben su kadar bu kadar falan diyemem ama dunyadaki arkadaslar bekleyerek hata ediyolar oyle soyliyeyim :D
haklısın S2K forumdakiler bilememişler.
Şimdi dünya amerika diye diye millet onları izlemekten arabaları onlara göre yapar oldu kapak başarılı katılıyorum ancak sıkıştırma artarsa s2000 kapağından güç almak mümkündür çünkü hali hazırda band üretimi kapaktır s2000 kapağıda. Spoon ve js racing kapak işlemektedirler yaptıkları genişletmek değil race port işlemidir bizim önerin kapağına yaptığımızda race port işlemidir port polish değildir ve gerekli bir işlem değildir s2000 kapağına port&polish çünkü yüzey prüzlüğü duvar sürtünme sayısı çok azdır. Port polish 1938 1940 larda amerikan otomobillerine uygulanarak başlandı cünkü o yıllar'da döküm portlar çok kalitesizdi ve sürtünme cok fazla ve gereksizdi ilk ordan meşhur olmuş bir kelimedir ve bu kalıpta kalmıştır. Gel gelelim senin bildiğin ve kafanda canlandırdığın port polish tamamen budur s2000 kapakları eğimleri thorat bölgesine doğru eğim k20 ve diğer honda kapaklarından cok daha iyidir. S2000 kapağından bu yüzden diğerlerine nazaran daha az güç çıkar sıkışıtırma artarsa (fps) artan hava hızını thorat short turn radius'den üst ve alt eşit miktarda sokabilmek için race port işlemi yapılır ve cok gereklidir.Çok meraklı olduğun amerikaya gelicek olursak orda güç alanlar var ama k20 kapağına nazaran cok daha az olduğu için maliyet açısından girmiyorlar.Ama yüksek sıkıştırmalı bir s2000 yaparsak kapaktan iyi güç gelir knife da unutmadan yazalım eşit indirirsin benzini piston center'da patlar yakıt ordanda güç gelir. İnsanları forum gibi ortamlarda yönlendirirken bilinçli olki yanlış yönlendirme olmasın
Not edit imla.