tj king !...
tj king !...
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Sen arabaya benzin parasıyla otopark parasını veriyosun kanki he bide yıkatma parası benim bildiğim başka para harcamıyosun.yoksa senin arabada cem yılmazın gitt gibimi konuşunca piston moduna felanmı geçiyo.Düşünsene ZP Piston diyince pistonlu oluyo.Neyse çok saçmaladım harelde
JY Corsa 1.7+
maşallah alicim çok ciddi rolling yapıyosuninsan bi bakar yanındaki arabaya ara sıra kitlenmişsin yola...
mavi vts crm yazılı olan sanırım masallah.
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Ali abi, barıs abim masallah iki saxo'yada.. Barıs abiyle samimiyiz eksiğini gediğini biliyorum arabanın, o hale göre yine çok iyi yürümüş ZP'nin yanında.. Eksikler giderilir herşey yapılır sonra tekrar denenir.
Bide dikkat ettim, ali abi bende senin yerinde olsam olmayan şeyi var deseler bende sinirlenirdim ama sanki biraz uzamamış mı hani sürekli laf sokar gibi. Sonuçta sende yazmışsın barışa seninle sadece merhabamız var diye o ortamda biri zp'de piston var deyince seni tanımadıgından dolayı aa pistonlumu bize söylemedi diyebilir, senin yerinde olsam senin yaptıgını yaparım ama barısında yerinde olsam piston varmış ? derim.. Beni yanlıs anlama sakın.
selçuk abininde seninde bileğinize sağlık.. Maşallah 2 sinede..
maşaallah zp saxoya![]()
TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !
ağzına sağlık kardeşim .. evet piston konusu baya uzadı ama kapattık alide bende yanlış anladık bazı şeyleri önemli değil ama kendini bilmezler ortaya birşey atıyor biz buralarda uğraşıyoruz bide bazı arkadaşlar çok uçmuşlar burda herkez sesini kessin klavye erkekliği yapmasın çok bilenler arabalarını getirsinler deniyelim aliyle benim üstümden reklam yapmayın arabalarınızıbiz herzaman deneriz benim eksiklerim var suat abimle konuştum en kısa zamanda yapıp allahın izniyle tekrar denicez
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)