maşallah güzel devirleniyor
Maşallah araca...
yağ yakma konusunda aracım 57 bin KM civarı 10.000 KM de bir Litre yag eksiltiyor tabi aralıklı koyuyorum hepsini bir dökmüyorum tamamen kullanıcı ile alakalı.
Turbo motoru kullanma prensiplerini bilmek lazım...
Sagol Cem stage 2 daha iyi olacak eminim, ilk 0-200 hızlanma ve 100-200 de eğim sıfır viyadük te denedim,sonraki 2. 100-200 denemede biraz eğim vardı ,bide yakn hd cekim oldugu için sana cok iy hızlanıyo gibi geliyodur uzaktan cekilse kadranı okadar ayrıntılı göremiyorsun,yanıltıyor,aynı cekimi senin araçta yapsak eminim kadran deli gibi ivmelenirdi![]()
Kameradan o şekilde görünüyor inan. Cem'e de yazdım İLK DENEME 0-200 100-200 dümdüz otoban viyadüğü ,2. 100-200 de eğim vardı denk geldi videoyu kesmek istemedim 1 çekimde hepsi aradan çıktıinan stage 2 aracınla stage 1 i karşılastırma bile, en az 100-200 de 2,3 sn fark ediyor çok daha iyi gideceğin kesin
![]()
maşallah çok iyi. beklenmedik şekilde gidiyor bu aletler. daha iyi süreler de nasip olur inş![]()
M. The most powerful letter in the world.
Yağ yakma sorununa gelince,hortum ve güncelleme gelmiş bazı motor nolarına,servise götürdüm bende çıkmadı ama değiştiren arkadaşım var Mersin den Anıl diye ,test etti sorunu tamamen çözüldü,yağ olayına gelince katalitik konvertörü korusun ve emisyon düşürmek adına vw 5-30 504 5007 onaylı yağ kullanmakta,başka hiç bir espirisi yok eger kat iptali yapıldı ise downpipe takan arkadaşlar için söylüyorum ,en güzel konulacak yağ castrol edge 5-40 shell helix 5-40 ya da yazın daha sıcak şartlarda mobil 5-50 kullanılabilir, 0-30 -0-40 da daha akışkandır daha hızlı koruma sağlar fakat bana göre ısınmadan dolayı kayıp fazla olabilir , hele ki yüklü bir GTI da.
Piston segmanlarda gram hata yok bunca zaman boşa motor dağıtıp revizyon yaptılar ,bende o madurlardan biriyim ,ben istemedim sıfır yeni motor ile değiştirttim 15bin km dir grm yağ eklemeden kullanmaktayım, bekleseydim belki ufak bir parçayla ve güncelleme ile sorun cözülecekti, sorun sadece farklı bir yağ hortumu ve güncelleme ile cözülüyor çoğu kişide denendi bu. Şuan servisler kayıt altına aldıklarını geri arayıp servise çağırıyor.
Masallah guzel gidiyor arac kazasiz belasiz
Aşkolsun Cem yanlış anlamahavalar serinlesin bi organizasyonda bir araya gelinir maksat tanışmak sohpet muhabbet geçmek geçilmek süreler vb.. polemik değil bir araya gelmek 2000 li yıllarda pug'larla , vtec'lerle saxolarla , bmw'lerle birçok marka araç sahipleriyle çok sıkı dostluklarımız oldu draglarda da geçtik geçildik ama hep ebedi dost ezeli rakip olduk işin özü bu ...
arkadaşlar benim aracım bu şekilde devirlenmiyor ama aracıma güveniyorum ortak bir yerde buluşmak isteyen olursa bana uyar tüm araçlar toplanalım gazlayalım şu devirli araçları bende yanımda görmek istiyorum
Masaallah devir saati biraz büyük olduğu icin cok hızlı hareket ediyo o biraz yanıltıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)