Ben senin gibi atar yapıp geri vites yapmıyorum. Eksiğim olsa da denedim her zaman. Ben geçildikten sonra sen zırt bırt bişeyler dediğin için her konuda 6-7 sayfa sonra yazdım bahanemi sen kendini yenemediğin için. Yiyorsa gel dene madem vieoları silmiyorsun. Arabanın yavaş olduğunu kabulleneceksin. Lastik al gel de gösteriyim revo cupranı sana.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Hakıkaten cok merak edıyorum atarlı revo cupra ıle atarlı polo gtı ı ? Olmeden gorecekmıyım acaba![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
hadı polo cupra yokmu ben denıyım safa gel kardesım artık ıst ye deneyelım
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Sen git bir psikoloğa görün istersen. Hadi denemeye bekliyorum dediğimde saydığın bahaneleri yazıyım istersen. Lastiklerim iyi değil,yakıtım yok,rot ayarım bozuk,yayları degistircem, arabamı bakıma sokacağım daha aklıma gelmiyor yani. Ben oncede deneyelim sonra da deneyelim dedim ama yok. Forumda reklama gerek yok. Eksiklerini bitirdin halen ses yok. Ben revo cupra görmek istiyorum o da yok. Arabam 1 aydır hazır
Vw Cc & Mk 5 Gti
yine başladı aşıklar![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Yaw bu kadar laf ediyorsun da geçilirsen ne olacak. Ulan altınızdaki arabalar belli zırt pırt elektronik arızası veren arabalar. Ne zaman nerede ne arıza yapacağıda belli değil. Eee çıktınız denediniz araban arıza yaptı geçildin bu ettiğin laflar ne olacak. Boşa ondan sonra forumdan yine duyacağız aynı atarları. Yaw bize de yazık. Bize acıyın yaw. Denemiyorsa denemiyor bırak. Zafa yı geçsen madalya mı takacaklar. En hızlı sen mi olacaksın. Belki senden daha hızlı araba var. Sürekli ben arabamdan memnunum beni tatmin ediyor daha fazlasına gerek yok diyorsun bir yandan da onu geçicem bunu geçicem derdindesin. Arabayı kendini memnun etmek için mi yapıyorsun başkalarını geçmek için mi buna karar ver. Arabasının performansından memnun olan adam denemek için bu kadar atar yapmaz o nedenle soruyorum.
IN BOOST WE TRUST
ilk ve son kez yazıyorum bırakın bu işleri evo revo yazılım falan filan araçlarınızın keyfini çıkarın sizin ikiniz için iki arabamıda hırpaladım aklınız başınıza gelmedi hala burdan bida atar yapmayın zaten iki araçta iyi gidiyor patlatmadan kullanın kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)