maşallah çok güzel sesine aşık oldum
Printable View
maşallah çok güzel sesine aşık oldum
maşallah daha iyi sonuclar için önü açık :)
nacizane bir araç ;)
Tesekkurler herkese evet yalikavaktaydim sonra kusadasinda da bulundum marinadaydim dogru gormussunuz :) bodrumda kanti surtmustum murat abi onu boyattiriyodum o yuzden sokuktu jantcida baska jant takti yurusun araba diye:)Benim aracim 500 taneden 56.si evet bi ara bi yazilim yuklendi fakat ayarsizdi cokta fazla yakiyodu araba onumuzdeki ay yazilim yapilana kadar stock yazilimla idare edelim diye yukledik orjinali.hedef o civarlarda ztn 350 meth ile 360 fln.
kuzey guneyde var bırtane oo üwey pc kullanıyor adını unutdum Maşallah bu arada bu aracın önü çok başarı.
Yiğit açık konuşiim 350 falan bekleme arabadan. 320-330 hp çıkarsa öp başına koy o turbo ile.
yigit standart turboyla 350hp aldigini neden paylaşmıyosun arkadaşlarınla??
köy kasaba muhabbetimi yapıcan yoksa ahaha
Alper baskı balata R26R ile aynı benim taktığımdan. Bizimkinden tek farkı baskı tarafı. Bide balataların malzemesi farklı.
Yiğit ne yaparsan yap ama motor sağlığı için intercooler ve methanol koy. Güç almak için avansı açacaklar farkında olmayacaksın 10K sonra motoru kucaklama. İkimizinde blok aynı kollar farklı o yüzden aman knock a dikkat. Bizde hastalık o iş.