Maşallah Yiğit
Hilton'un önünde duruyo bitane plakası H ile başlıyor. Çekiliş ile vereceklermiş detaylarını öğrenirim.
Maşallah Yiğit
Hilton'un önünde duruyo bitane plakası H ile başlıyor. Çekiliş ile vereceklermiş detaylarını öğrenirim.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Maaşallah çok güzel. Gözüm yandaki anlık tüketime takıldı bir an ocak södürür.26 lt gördüm.
Maşallah tekerine taş değmesin. Thropy bambaşka bir olay. Sadece bi araba değil, arabadan daha fazlası![]()
Maşallah cok guzel cok sewdigim eksoz sesine hasta oldugum bir arac bı sende Bıde reinanin kapısındavar gecen ay çeşmede inceledim detaylı olarak babilon da vardi konuşurken bizim siteden birinde var cok beğeniyorum dedim adamdaki tepki su oldu tr de 2 -3 tane sattık dedi bu araba değildir başka tek kapıdir dedi dedim arkadasin ismi yiğit aaaaaa yigitin arabamı falan hemen kivirdi sonra istanbulda bu arabaya binilmez pist arabası bu dedi
![]()
C R M performance
ya şu megane rs ler bana hep biraz daha devir çevirmesi lazım gibi geliyor nedense tek eksiğini bu olarak görüyorm![]()
Daha fazla çevirdiği zaman boşa çeviriyor. Turbo bende 6000 de yiğitin araba da da 6500 civarında boşa dönmeye başlıyor. Turbo büyürse dönmesi gerekir ama stock turbo ile olması gereken bu. Üstündeki kapak daha kaç bin dönmesine izin verir onu bilemiyoruz.
IN BOOST WE TRUST
Cok iyi hızlanıyo gercekten .. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin.
Edit:Aynen bi 8.000 devir çevirseydi tadından yenmezdi![]()
![]()
Geçen ay Yalıkavak'ta görmüştüm. Çok güzel duruyordu.
Yanlış hatırlamıyorsam sınırlı sayıda üretimliydi. Sizinki kaç Trophy'den kaçıncısı ?
Yegane sahip olmak istediğim araçlardan birisidr.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yıgıt, masallah. Keyıfle bın dıyecegım ama zaten keyıfle bınıyorsun tesısatlı-egsozlu
Taxi diye takılmıyacagım. Buarada gecen hafta maslakta senın arabanın arka sol jantı farklıydı,hayrola?
maşallah çok hızlı.geçen haftalarda kuşadasında bulundunuz mu ? plakasını hatırlayamadım ama sarı bi trophy duruyodu limanda
Kapak Clio kapagı ile oldukça yakın oldugu icin 8000 doner, ama turbonun nefesi yetmeyeceginden anlamsız olur. Bu aracta benim bildigim kadarı ile zaten chip vardı. Stoga mı donuldu?
Su haliyle oldukca keyifli olmus, masallah diyelim. Duzgun yazılımla 340 350 HP arası alırsın. Yazılım icin Fastchip ile gorus.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)