maşallah cok güzel deneme olmuş :)
Printable View
maşallah cok güzel deneme olmuş :)
Tuncay
Birgün eh ile deniyoruz h 2404 106 yı 2 ye 2 direksiyonda mami bende yanında oturuyorum,eh direksiyonda burak yanında ekürisi :D gaza oturduk 2.3.4 derken 4 de yan yanayız,yanına goyim 5 atınca bir hal oldu arabaya sanki ciğerin içinden biri böğürüyor,5 atınca rahat rahat geçmeye başlamıştı bizi, EH vti böyle bir araç 4 e kadar yan yana gittigini zannedersin 5 e atınca uykudan uyanırsın :)
Yorum yanlış anlaşılmasın deneyen araç ile değil genelinde böyle durum,hatda biri vardı eh ile 5 de yan yana yürüdüğü için öyle böyle sevinmemişti videolar atarlar tutarlar vs vs vs vs :)
Massallah crx e vti ye karsi cok guzel savas vermis teknoloji ve yeniliklerden yoksun olsada vti ye kendini ezdirmemis bunu goz ardi etmemek lazim iki aracada kazasiz belasiz roll geceleri olsun
Bu arada deneme ne zaman ne tarafta oldu gece 12:30 gibi shell in oralardan gectim ama kimseler yoktu?
maşallah araçlara çok güzel savaşmışlar :) keşke bizim buralardada böyle arabalar böyle yollar olsada deneyecek ortam olsa. Ama maalesef ki yok işte
Onurcanim masallah kardesim crx gostermis yine kendini geregini yapmis uzunda vti in gecmesi zaten normal diye dusunuyorum masallah araclara
Maşallah 2 aracada Eh hızlanmış Tuncay abi maşallah :) demekki neymiş cok bilmiş arkadaslar vardıya laf sokaklar bilmeden konuşanlar crx oldugundan hizliymis dimi bunu izleyin ondan sonra benim arabamla olan videoları bir daha izleyin ;) tekrar maşallah onur ve Tuncay abi
Iki aracada masaallah güzel denemeler olmuş .
Valla spoondan grank geldi skunk 2 yay şapka spoon stage 4 egzantiriklerde geldi skunk 2 siboblar 11.5 cr piston p72 ecu neptune Gursel aga fena sekilde geliyor :D
EH'in 4. vitesi çok iyi yanlız ... kameradan EH'İn çamurluk sinyali gözükürken 4e atınca birden kafayı çıkartıyor ... müthiş iyi :)
tam aslında TRAFİK yüzünden net bir deneme olmamış gibi.
kazasız belasız , süper araçlar :) DOSTLUK kazansın demiştim :)
Maşallah iki aracada, EH bariz hızlanmış :) ama DC'ninde hakkını yememek lazım çok şaşırtıyo beni..
Biz burda yazarız çizeriz konuşuruz ama bizim dostluğumuz bozulmaz biz birbirimize yardımcı olan adamlariz :)
Konu açıldığında demiştim 4 de kadar kafa burun 5 de eh alır diye maşallah iki aracada dostane bir deneme olmuş ; maşallah abim ehe şu işleri halledimde va ile bi deneyelim bakalım neler oluyor :D:D:D
eh'te headers yok mu?
headerssız vtec, makyajsız kadın demektir, bişeye benzemez.
eğer öyle ise çok çok güzel gidiyor eh.
maşallah bütün araçlara