maşallah araclara rex ıyı gıtmış bu speclerde vti ın daha onde olmasını beklerdım
8500 donuluyorsa zaten 4 sonu mın. 200 yapar zaten o suratte hafıflığın onemı kalmıyor
Printable View
maşallah araclara rex ıyı gıtmış bu speclerde vti ın daha onde olmasını beklerdım
8500 donuluyorsa zaten 4 sonu mın. 200 yapar zaten o suratte hafıflığın onemı kalmıyor
tuncayım headersı tak :) koltukları sök bitir işi başka bişeye gerek yok :)
EH vti ye kısa taktık stok motor varken araç geriye düştü net 1 boy falan ama şuan nasıl olur yinede denemek lazım bizim o zaman imkanımız vardı denedik gördük ertesi gün söktük hemen
bir vetc'in bence can damarı hdrs'dır. filtredir doğru nefes alıp verirse bi o kadar seni mutlu eder.
ölümcül vuruş 5 meşhurdur Eh vtecin :D
Maşh araçlara kazasız belasız
bende denemiştim eh le buraktayken:D
araçlara maşallah
Ama hıdır öle uçurmuyo yani arabayı biraz hızlandırır o kesinde crx i rahat geçer ozaman ki 5 atmamış eh zaten eh in meşuru 5 vites ti :D
ya beyini sök, yada kısayı koy ihtiyar.....
demedi deme:):):)
vteci 6000 e alıp aynı devirde bitmek, bilmiyorum...
5 atacak yol yoktu 4 sonuna bile zar zor geldim gelemedim arasi
Daha bos bir yolda ve saatte deneyelim tekrardan gorelim farki net bir sekilde
Hibir kaderini değiştiriyor arabanın :D
Valla deneyelım sıkıntı yoktaa senın 5 sonunla benım 1 degıl abı bana 210 top speed 200de bırakıorm bunu denemeden oncede demıstm
Nan oğlum 200 e ciktinmi durması ve rüzgar olayida sakat :D
2 aracada masallah rex cok guzel gitmis eh daha iyi olmaliydi hidir seni en az 1 boy 4 viteste one cikarir 5 alir gidersin zaten
Lastıklerım ve sanzumandan 210 kadran yanılması oluyor 200de aracım bıtıyor aslında 200e kadar vteclerle sıkarım gene hıc mahsuru yok
maşallah crx cıger yemısde gelmıs kazasız belasız
bu CRX cok tehlıkelı :) masallah :)
EH vtı ıcın kısa sart headers sart
bırde hafıfletırsen tadından yenmez abıcım :)