olabılır kanka arabaların her anı her anını tutmuyor zaten
satılıkmı araç satılsın yazmıssınızda
ilker abi çok güzel çok başarılı aracında gerçekten çok düzgün,ft plaka ikenden beri biliyorum.keşke imkan olsada ben alsam.tekrardan maşallah..
Sayende subab ayarlarımda yapılmış oldu.
Bu gün kontrol ettirdim 20-25 çıktı. Gevşek olmasının dez avantajları hakkında bilgim yok , 16-20 olması gerekiyormuş o şekilde ayarlandı. İyi yada kötü yönde bariz bir etki yapacağını düşünmüyorum. Pisikolojik olarak faydası olacağı kesin.
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
maşallah 41 + 41 kere maşallah number one typer![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
kondüsyonu çok beğendim![]()
Masallah kazasız belasız
maşaallah kazasız belasız
TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !
ilker abi ardalar gunde 5 posta cila çekiyo diyolar doğrumu
maşallah çiçek
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
Biraz abartmışlar Adem, baktım en hızlı olabilme şansım yok , en parlak Honda kulvarında atarlanıyoruz işte
![]()
Arda arıza çıkartıyo ' cila yapıp garajda yatırmaya mı aldık ' deyip deyip duruyor ama yapacak bişey yok. Dün gece TypeR ve Megane a cila yaptım , aldım 3 tane MILLER 1 tane doritos geçtim karşılarına missssss.
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
ben çok içerim diye mi çağırmıosun len
IN BOOST WE TRUST
maşallah iki elinizle 5 iş yapmışsınız resmen![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)