:icon_tup:
Alptug araba guzel yurumus, tebrikler.
Printable View
maşşallah ecufast elper abi her yaptıgın 1.4 tsi araçlarda olay oluyorsun bazen bana nos filan varmı diyen oluyor.cupra cı arkadaş maşşallah güzel gidiyor aracın bende aracımda ecufast yazılım kullanıyorum gider olarak degerlendirme ama seninle denemek isterim tabiii
masallahh alp2 çok güzel yürümüş aracın.
ECUFAST ile ilgili bişey yazmaya gerek yok sanırım BİZ ŞAK ŞAKÇILARI OLARAK gurur duyuyoruz ve severek izliyoruz ...
Maşallah iki araca da
Ecufast farkını ortaya koymuş maaşallah.
Deneyen araclara masallah..
maşallah her iki araca...
yazılım sonucu çok iyi gelişme olmuş... tebrikler...
Maşallah araçlara. Ama video çok kısa soluklu olmuş. İstanbul'a arabayla gelmek maddi açıdan yormasa gelip denemek isterdim. Neyse Zafayla denersiniz artık :) Daha uzun basarsanız daha güzel bir video izlemiş oluruz :)
Kardesim araba savas ustanin kapisinin onunde duruyo cagir beni bak kac direk oluyo emin ol sana diyen kimse oda benden duymustur biseyden anlamadigin nasil belli 30r li araba geciyo adam kardesim gibi severim kendisinide sana ne oldu anlamadim yaran var herhalde bizden yana
Burda yazmak guzel adami cagirmazsa bende isim takicam sana
maşallah her iki aracada
Erdemmmm :) sakin ol sinirlenme :)) buyrun ceedle yada ibizayla yada baska bisiyle hadi ewoyla buyrun gelin deneyelimmmi ???
Vsarmi deneyecek ewo standart hizli yada yavas 30 lu 40 li farkmaz bos konusmayin :)))
Alper abi adamin dibisin vesselam:) maasallah iki aracada
Maşallah araca ve emegi geçen ekibe :)
Maşallah tekerine taş değmesin,ecufast konuşturmuş gene :icon_tup:Bende yaptırmadan 2 firma arasında gittim geldim,kısmet başkasınaymış, haftaya oradayız bir araç getiricez 1.8tfsi a3 ,özgüne güveniyoruz. Tekrar güle güle kullan .Bu arada işin sırrı basınçta diilmiş demek :)1.4 peak çok iyiymiş ,cont u merak ettim ?
Olm bitiricrk bisiy yokki :) 30 yerine 50 yazicam bitti iste :)
İki Aracada Maşallah Çok İyi.
Benim anlamadgim DSG li bi arabada basmayi bilmiyo nasil oluyo basiyosun bide direksiyonu tutuyosun bu:D
özgünnn ordamısın dadlım bi scirocco getirecem akşam üstüüü :)
maşallah iki aracada ecufast in eline saglık
maşallah araçlar başarılı .
Arabana masallahta ogun kirmadik denedik video falan olmuycak dedik arac sahibine bem kaanin arkadasi harun fn2 yani video falan olcak araba var aksam megan rs ve 306 gti var deneyelim onlarla video koyalim senden ricam fn2 olani kaldirirmisin
Alptug Maşallah Konuyu yeni gordum arabanın gideri gayet güzel keşke yakın bi ilde olsaydık hemen damlardım oraya...
Bakalım İnş gelirsem oraya Kayseriden 2 cupra gelicez abi kardeşli deneriz çk çok merak ediorum senin aracla kazasız belasız pamp ;)
saol kanka gelınde bıraz kalın ıst de erken donmeyın
bu akşam ***** yerde buluşuruz o zaman :)
denerım abı maksat deneme ozel msj attım
aradaki fark eth. ve 100 kg ile kapanacak bi ara degil;)
arada 100 kg ve yakıt var size göre ne farkeder bilemem
arac benim olsa bidakka durmam denerim
istediginize inanmakda özgursunuz
gormek istediginiz ecufastın aracı pasaoglunun aracından 8 boy hızlıysa benim elimden bişey gelmez
hiçbi zamanda alptugun aracı kotulemem cok yakın arkadasımdır
bu konuyla iligli aracların detaylarını yazdım anlamak isteyenler ne anlatmaya calıstıgımı azcok anladı bence =)
bilmem aksam gorucez gel abi sende deneriz