abi konu bşında 210 hp> 235 yazıyordu. Bu değerler doğru ise 25 hp fark 100 kg yide kapatamazmı?
Printable View
abi konu bşında 210 hp> 235 yazıyordu. Bu değerler doğru ise 25 hp fark 100 kg yide kapatamazmı?
iki araçada Maşallah, öylesıne deneme olduysa konu başlıgında sıkıntı var:)
Ya ben dahil olmak istiyorum :)
Alptug ile ilk denedik, 3-4 boy ondeydim ama eksikleri vardi. 1 hafta sonra dedi birdaha deneyelim.
3 boy o gecti :) bir yazilimla 7-8 boy almak ciddi bir is. Arabanin bana gore daha da gideri var.
Yok boyle gidemez falan demeyin herifle her dakka denioz. Adam ciddi hizli, yok yakit koydun yok adam gec basti yok dsg aptal oldu bence gereksiz muhabbetler.
Kotu benzin alinmadigi surece bu araba her daim boyle yurur. Aksini iddaa etmek yanlis olur.
Balon beygirlerede ayri bir hayranligim var :D (anektod)
Merhaba kekuti Beycim aksam bende gelip sana sikmak istiyorum ilk seni indiricem
:D rodaj hala bitmedi amke
sana yavas gelir kanka anadolu yak kank
uçuyosun alptuggggg:)
Maşallah araçlara Allah kaza bela vermesin...
beyler size iyi eğlenceler ben yatıyorum 5 dakikaya. Fene gözlerim kapanıo gelirsem tehlikeye atarım herkesi. Dikkatli olun lütfen.
Alptuuu on sevisme yapalim canim, kacta ordasiniz marmariste bulusak
neoldu olm :D arbaa düdüklemedilermi seni hala :D
yine olan bana oldu bu sıra mavi kırmızı ışıklarla sıkıntıdayım özellikle bana sarıyolar :)
alp2 araba roket rokeeet maşallah.
video çekenler oldu eklerler yarına b.ihtimal
gelen arkadaslara tesekkurler guzel deneme oldu yakit koymadim bugun inanmayanlar olabilir yakitim sonax da sorulabilir ;)
kazasiz belasiz herkese
Alp2 kazasız belasız kardeşim. Hatrı sayılır gidiyor araç. Maşallah TU ya.
dün gece sesler geliyodu TEMden 00:00 civarı :D
Gayet keyifliydi dun aksam benim clio denemekten skildi artik yurumeye hali kalmadi :D gayet iyi denemeler oldu herkezin ayagina saglim masallah tum araclara :)
Alp2 dün bütün ***** yerin üzerinden geçti MAAŞALLAH
Alp2 arabana takılan lakabı öğren : Haplanmış Cupra :D
Video cekilmedimi akşam varsa yükleyin izzleyelim
tsk ederim durmak yok denemeye dvm :) mami abiden ogrendim ahhah
alp2 başarılarının devamını diliyorum kardeşim kazasz belasız cezasız günler...10 puanlık uzmanlık sorusu cevapla bakalım mini mi ibiza cupra mı?
merhaba ben dk bocanegranın yeni sahibiyim bugun paşaoğlunda araçta bir takım sıkıntılar oldugunu ve buyuk miktarda performans kaybı olduğunu farkettik o gün öylesine bir deneme yapmaya gitmiştim açkcası aracımıda tanımıyordum video çekildiğinden haberim yoktu şimdi şans eseri gördüm :) inşallah önümüzdeki hafta sıkıntıların sebebini bulacağız alptugyla bidaha denemek isterim ozaman daha net bir karar ortaya çıkar ve kesinliğe kavuşur :)