Masallah, bi ben hizlanamadim amk :D
Alptuuuu banada cikartmadan 3 yapmisti maalesef :)
Printable View
Masallah, bi ben hizlanamadim amk :D
Alptuuuu banada cikartmadan 3 yapmisti maalesef :)
Ne gerginlik oldu be. Video orda varsa denicek denesin adam cagirmis daha cene yormanin ne manasi var..
maşallah alper özgün abi elinize saglık:icon_tup: bi cuprada bizden gelsin bakalım nasıl olacak ...
alptu en yakın arkadaslarımdan bitanesisin yarın kafaltıya simit al gel
ama bu videolar olmamıs kankacım,,
bekirin hakkını yemeyin dort dortluk setup hazrlamıs adam emege saygı aractaki tesisası aracı suren arkadasın 140 kilo oldugunu bide yakıt koydugunuda yaz
kimse kusura bakmasın...
yarın depoyu boşaltalım yeniden denermsin ? bu hırs ne ya ?
yani dieride düz ölemi ?:) :) bende biraz burda bişiler var denesinler yarın ozaman yeniden :D
kanka ole bi dedinki bende 115 kilo yum arkadasin onden bastigi videolarda var arkadan basip yine 6 boy oluyor teke tek denensin 70 kiloluk adam otursun yine ayni olucak bn bora ya dedim yakitsiz yarin da denerim yine ayni olur senle hep denerim ama kanka basmasini bilmiyor deme ayni hizda bastik sunuda diyim hiz dusuk olunca otomatik bnmde vites ufaliyor
ben diyorumki kanka arkadan bora ile bastik yanimda bora vardi sonucu gordu yine ayni hep denerim kerem le bastigimiz hiz ayni vitesler ayni
maşallah kazasız belasız .
al al denersin bisürü gti da var:D hırs ii deil ama :D
hahahah fiş miş çıkar:D
apdi ustune basarak soyluyorum yine denense yine gecebilirsin ama ortada agırlık sunrof cift anfi bass istepne bide ustune cocugun agrlıgı var
demek istemem suki bekir bu arabaya emek vermiş
esit sartlar olsa sonuc boyle olmaz
ama yine denense ikisindede yakıt ikiside aynı kilo yine aynı sonuc olur diyosanız ona katılmıyorum iste...
kanka erken uyuyorsun sen :) gti alicaz :)
evet yokmu polo cupra deneyelim
isteyen varsa basinc saati taksin baksin basinc a
diomki koymasın dediğin şey i deneyin aynı sonuc olcakkk :D:D