genede bir mami olamasssssın alptuuuu :D
Printable View
genede bir mami olamasssssın alptuuuu :D
Maşallah Alp iki... Araba tam kartal olmuş valla ;)
Allah aşkına herkes aynı arabayı alsın, birebir aynı donanımda, tek fark yazılımları olsun öyle denensin. Depoyu da aynı yerden doldursunlar, hatta şoförleri bir eczanede tartmak da lazım roll öncesi. Bakarsın 2-3 kilo fark olur hemen zayıf olana dürüm falan söylensin yakın bi kebapçıdan.
basinc im 1.4 peak bu arada
iddaa icin denenmedi arkadasi ben cagirdim yazilimsiz denedik yazilim yaptim yakit koydum denedim farki gormek istedim fark uzunda dahada aciliyor
maşşallah ecufast elper abi her yaptıgın 1.4 tsi araçlarda olay oluyorsun bazen bana nos filan varmı diyen oluyor.cupra cı arkadaş maşşallah güzel gidiyor aracın bende aracımda ecufast yazılım kullanıyorum gider olarak degerlendirme ama seninle denemek isterim tabiii
masallahh alp2 çok güzel yürümüş aracın.
ECUFAST ile ilgili bişey yazmaya gerek yok sanırım BİZ ŞAK ŞAKÇILARI OLARAK gurur duyuyoruz ve severek izliyoruz ...
Maşallah iki araca da
Ecufast farkını ortaya koymuş maaşallah.
Deneyen araclara masallah..
maşallah her iki araca...
yazılım sonucu çok iyi gelişme olmuş... tebrikler...
Maşallah araçlara. Ama video çok kısa soluklu olmuş. İstanbul'a arabayla gelmek maddi açıdan yormasa gelip denemek isterdim. Neyse Zafayla denersiniz artık :) Daha uzun basarsanız daha güzel bir video izlemiş oluruz :)
Kardesim araba savas ustanin kapisinin onunde duruyo cagir beni bak kac direk oluyo emin ol sana diyen kimse oda benden duymustur biseyden anlamadigin nasil belli 30r li araba geciyo adam kardesim gibi severim kendisinide sana ne oldu anlamadim yaran var herhalde bizden yana
Burda yazmak guzel adami cagirmazsa bende isim takicam sana
maşallah her iki aracada
Erdemmmm :) sakin ol sinirlenme :)) buyrun ceedle yada ibizayla yada baska bisiyle hadi ewoyla buyrun gelin deneyelimmmi ???
Vsarmi deneyecek ewo standart hizli yada yavas 30 lu 40 li farkmaz bos konusmayin :)))
Alper abi adamin dibisin vesselam:) maasallah iki aracada
Maşallah araca ve emegi geçen ekibe :)