Bu arada belki falan değil çiziyor o lastikler boyayı.Hele hele siyah boyada...Aynı hadise benzincilerde işgüzar pompacıların hızını alamayıp arabanın sağını solunu cam cekcekleriyle sildiklerindede meydana geliyor.Kartla ödeme yapmaya giderken bütün pompacıları tek tek uyarıyorum.
tr de böyle butik iş yapan bi yer görmek güzel..video şahane...
çekcek olayında cizmiyo diye bi dünya yok olamazda.kaliteli bi kurulama bezine oranla verecegi tahribat daha fazladır...
o değilde bana niye böyle temiz arabalar gelmiyo arkadaş :P
O çek çekle arabayı kuruladıktan sonra BP'deki Rüstem abiden farkı yok benim için.
Kusuruma bakmayın öncelikle bu kadar geç cevap verdiğim için, ancak eve giriş yapabildim. Bu kadar yoğun bir kitleyle buluşturacağımı düşünmemiştim =)
Valla senelerdir bu işi yapıyorum. İlk defa bu kadar güzel bir yorum aldım. Kendimle gurur duydum =) Teşekkür ederim sana.
Teşekkür ederim =) Firma ile ilgili yorumum şu olurdu; bence gerçekten bu işi biliyorlar. Fiyatlar tartışılır ama uygulamalar tartışılmaz, bu konuda bana güvenin. Siyah renk bir boyanın, 8 farklı tonajdan oluşturulmuş olduğunu gözlerimle gördüm. Hiç değilse Ferrari'nin, renklere ne kadar özen gösterdiğini artık biliyorum. Bentley ise tartışılmaz, biliyorumBir kez daha arayıp, bilgi almanı öneriyorum. Bu sefer daha sıcak bir karşılama olacaktır düşüncesindeyim. Yorumların için teşekkürler. Eminim ki SwissVax Türkiye yetkilileri, bu yazdıklarını okumuşlardır
Teşekkür ederim.
farklı şeyler var. göz atmaktan zarar çıkmaz![]()
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Zevkle izletebildiysek ne mutlu bizlere![]()
Teşekkür ederim Özgür
Teşekkür ederim. Gerçekten merak etmeye değer işler başarıyorlar
Uygulanması gereken prosedür ne ise, o uygulandı. Teşekkür ederim.
Kullanılan malzeme, var olan prosedürde de kullanılan malzeme. Aslında ürünün içeriğini öncelikle araştırmak gerek konusunda ısrarcıyım =) Belki çizmeyecek bir materyal kullanılmış olabilir düşüncesindeyim.
Sonuçta yönetmen, ne çekilmesi gerekiyorsa onu çeker. Hata yapılsaydı, kurgucu arkadaş onu oraya koyamazdı
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Emre =)
Beğenerek izlemene sevindim =) Teşekkür ederim.
İnan olsun çıtanı yükseltmişsin buğra hani bazen videolarında hani nasıl diyim şey oluyodu lan dıgerının aynısı yada ne bılıyımyaa gene aynı efect veya xxx yyy bunda bıldıgın farklı yaa iştee eline sağlık : )
- K -
________
Dr.Ecu
bişey demiyorum
backstage
swissvax.çekimi kamera arkası - YouTube
![]()
Teşekkür ederim kardeşim. Aynı fikirdeyim seninle ama işte ekip lazım büyük ve güzel işler için. Allah'ıma çok şükür onuda yarattım sonunda. Her şey yavaş yavaş, biliyorsun. Neredeydim, nereye geldim çok şükür Allah'ıma.
Fotoğraf mimarı Fatih Ege'yi unutmak ne mümkün =) Emeklerine, ellerine sağlık abi.
Maşallah çok güzel olmuş video![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)