maşallah araçlara Ds3 güzel yürümüş
Printable View
maşallah araçlara Ds3 güzel yürümüş
Ds3 guzel, hic denemedim ama 2007-2010 mini cooper s motor ile ayni biliyorum
ds3 maşallah düşündüğümden daha iyiymiş.
teşekkürler arkadaşlar.ds3 başarılı bi araç her konuda.40bin bütçe ile en mantıklı araç hatta.
Masallah ds3 güzel yürümüş.
Hani nerde videolar gençleeer :D
sonuç ne oldu ilke, 8 gibi utkuyla falan konuştukta telde konferans şekli merak ettim sonucu bende şimdi bak :D
Fjk vtec dogru adaleti sagladi, videolar zamanla gelir. Birilerine ders olmustur umarim, hayirli sabahlar.
Güzelmiş :)
O cam kapama bitirdi beni gerçekten ciddi bir yalıtım var DS de cam kapalı klima açmadan en fazla 15 dakika gidebiliyorum ben :D
Adalet derken, dostane şekilde deneniyor sanıyordum ben.. ;)
Yazın Alanya'da zaten klimasız gezmemiz imkansızdı ama 10 gün önce İzmir'de bile camı kapatınca cidden klima açtırıyor :D Premium-B nin hakkını uygun fiyatta verebilen bi araba DS3 :)
ds3 iddalı maşşallah :)
Arkadaslar dun Haluk ile dostane bi sekilde yuzyuze tanistik denedik.aracinin masallahi var.fjk vtec kafasi onde sekilde cok iyi gidiyor.170ten sonra ds3 gecilmeye basladi.ancak sunuda belirteyim.butun denemelerde benim aracim 2.vites 5000 devirdeydi.6000de vites atiyorum aracimda.dolayisiyla turbo aracin verimli olmadigi devirde vtecinde tam verimli oldugu devirde deneme yaptik.sonuc olarak aracimi yuksek hizlarda gelistirmem gerekiyor :) ancak ara hizlanmalarda kopmamam beni memnun etti.eline ayagina saglik haluk tekrardan..
Knk vtec denemesinde video cekip arac sahibinden habersiz buraya koyup birde ustune ahkam kesmenin neresi dostane ? Kazara ds3 gecseydi geceden buraya video yapıştırılır, beygir savaşları sonucu kimin izmirin kayan asfaltına fazla geldiği belli olur gülünürdü ;) özünü gorduk biz bazılarının..
Ayrica fjk nin sahibi haluk yazar buraya ama ben yinede belirtmek istiyorum, ds3 bekliyomus deyip beni aradiginda haluga dun gece deneme dedim, fjk nin tam bakim zamani ve araba pazartesi servise giricekti, sirf bu muhabbetlerden haluk getirdi fjk yi, demek istedigim biseyleri baz almak isteyenler ona gore simdiden dogru olcut alsınlar.
Kagit ustunde araba kiyaslamak otoşov dergilerinde olur asfaltta degil,
Bende 3 denemenin de videosu var, talebe ve niyetlere göre koyabilirimde koymayabilirim de, gerçek dostanelik budur,
Ha bide cok komiktik ya biz demi onceki postlarda.. Neyse.
dün fjk iyi yürüdü maşallah :) haluk kullanıyosun sende bileğine kuvvet :)
Can ben kimseyi beklemedim ;) orada kiramayacagim 2-3 arkadasimin istegi arayi bulmasiyla gerceklesti roll. iki kelam etmeden once milletin lafiyla post atma ;) ikincisi sonun umurumdami saniyosun.kimse yazmadan ben kendim yazdim sonucu ;) neyse dostum sen cok biliyosun.bende bilgilendim ! Tesekkur
Milletin lafiyla post atar gibi bir halim var mi sence cumlelerimde? Sonuc umrunda olmasa sorunlu arabayla araya köy sokup buraya vtec geciyorum diye videosunu atmazdin, boyle laflarla gelme bana, evet sonucu yazdin ama herkesi kendin gibi gorup senden once davranip video koyulur diye dusunup kendince delikanlilik yaptin bugunluk:) ben cok sey bilmiyorum ama bildigim seylerden biri dun geceye kadar cok sey bildigini saniyor olmandi;)
Neyse sonuç belli oldu daha fazla bişey ilave etmeye gerek yok artık