vti problemli olabilir, sağlıklı olabilir vs vs. vti ds3 ten hızlıda olabilir falan filan. Ama fransız araçları çokta yavaş değildir tribüncü arkadaşlar bunu artık kabullensin..
Printable View
vti problemli olabilir, sağlıklı olabilir vs vs. vti ds3 ten hızlıda olabilir falan filan. Ama fransız araçları çokta yavaş değildir tribüncü arkadaşlar bunu artık kabullensin..
yeni aldığım kırmızı sedanımla denemek isterim. zır stock sadece filtre var egzosta kadar oem leyleklik derecesinde yüksek.
Utku maşallah, ayağına sağlık :) Güzel sıyırmışsın vitenki :D
ya arkadaşlar ufak tefek problemler olabilir her iki araçtada, bu kadar sorun etmeyin, konuyu okuyorum aralarda alttan atarlı baya cümleler mevcut ,sakin :)
teknik olarak bakacak olursanız bir tanesi 10 yıldan fazla öncesi teknolojiye sahip aktarma ve aerodinami, üstelik siz ne kadar değiştirirseniz değiştirin metalize yorgunluk..diğeri hem yeni hem daha gelişmiş mühendislik ile üretilmiş şanzıman ve aktarma - yürüyen organları aero dinamizm hesapları , ve tabikide turbo farkı yani ds3 te geçebilir bunu kabullenmeli ,vtec i sağlıksızdır yok sahibi kullanamıyordur gibi söylemler yanlış bence, sahibi aracını kontrol eder çıkar bir daha denerler, yada başka bir vtec daha çıkar dener kafalardaki soru işareti gider, ki şahsen bende yok ds3 pekalada standart vti lardan bir adım önce olur en azından 190-200 lere kadar.
Sen büyüksün dostum kazasız belasız :)
vtecten sogudum :(
bu cuma anlaşılan bütün fransızlar ve japonlalar çifteyi basar neyin ne olduğu belli olur
nerde eskı rollıngler:) rollıngcıler:)
eskiler kenarlarda sheep yeni nesili izlemedeyiz puan veriyoruz artık dimi :) biz senelerdir çifteyi basa basa yolları eskittik artık,hatta çifte tarla zeminken baska yerleri basıyoduk nerde o tayfalar ,hersey özlendi valla :) biraz da arkadan gelenler heveslerini alsınlar :D
ben sana hep söylüyorum kardeşim meydan çok boş kaldı,
bizim zamanında verdiğimiz paralarla herifler plus açtılar ama şimdi kadroya giremez olduk baksana, gerçi 4 cumanın 3 ü ordayız ama etiket için akşam 8 de gitmiyoruz gece 1 den sonra gidiyoruz narlıdere yolu boşalsın diye neyse suç bizde :)
İlginç,bir o kadarda şaşırtıcı,çok garip,entresan hayret,.
Ürktüm resmen ,bu ne laa şaka gibi ?
Halen şaşkınım nasıl oldu bu iş vti cı arkadaş video içinmi böyle bir işe kalkıştı demek geliyor içimden :)
Bu hafta sonuç daha iyi belli olur herhalde,saglam bir vti çıkar neticelendirir olayı umarım.
Ayağına sağlık gerçekten çok güzel gitmiş aracın kardeşim ;)
Ses konusuda,bir an pc ses gitti zannettim,sesi açmaya çalışıyorum ses sonda :D :D