insanları yanlış anlamayın aracınız çok güzel olabilir bakımları sürekli yapılıyor olabilir ama ne kadar doğru yapıldığıdır önemli olan izmirden yeşil bir vti aldık bizde acayip derecede orjinal bir araç vede komple servis bakımlı motor kompresyon değerleri 4 silindirde 14.2 bar mükemmel yani getirdik bursaya komple oem ne hıdır ne filtre stock crx ten 6-7 boy fark yedi bu araç şimdi kötü bi araçmı oldu yoksa sağlıksız bi araçmı ? ikiside değil servis bakımlı olmasına rağmen gerekli bakımları ayarları supap avans vs. değiştirildi 6-7 boy fark yediği crx in önüne çıktı araç sahibi konuyu görünce oda yazar
yani aracınız süper olabilir ayarları yerinde değilse yürümez.. sıkıntı yapacak birşey yok diğer arkadaşta kendi fikrini yazmış ki benim attığım posta bakarsan motor bitik vti la denemek için ds3 sordum banada aracın gitmiyor gibi geldi ama bu arabanı kötü sağlıksız yapmaz ayarlarını gözden geçirtin
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Anlamadığım konu şu.Vti stock 160 hp.benim aracım stock 156 hp.biri turbo biri atmosferik.Her iki araçtada egzos sistemiyle ilgili ufak dokunuşlar var.yani şartlar eşit.sizlerin yorumlarına göre ds3 neden vtec kadar yürümez ? veya ille vteci geçti diye vti sağlıksızmı olmalı? japon hp ile fransız hp si farklımıbu sonuç tabikide normal.tork farkı var.şanzıman farkı var..benim aracım 6 ileri.vtec 5 ileri..
komiksiniz gerçekten veya ben bu güç işlerinden bişey anlamıyorum..
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
cıtroen li arkadaş dogru demiş.en azından aracında ki egzos ve domp pipe bile vtecle böyle gitmesine neden olur.
aracda egzos ve domp pipe olmasa o zaman bu tarz yorumlar olabilirdi. + olarak vtec' li arkadaş aracı yanılmıyorsam yakın zamanda aldı belki araca daha alışamamıştır.
normal şartlardada birbirlerine çok yakın gitmeleri gerekli..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
usta sen bu işlerden guclerden kendi çapında anlıyosundur da uzun yıllardır roll blmemne tecruben olmadıgı belli, tutturmussunuz beygir de beygir,sen roll yapmaya devam et özellikle eski nesil spor aracların kagıt ustunde gorunen guclerinden cok daha farklı bi şekilde yol verileri oldugunu anlarsın.. 1 arkadasta denediginiz arabanın super saglıklı olduguna kanaat getirmiş,olması gereken olmuş bilmem ne hahahkac tane vtec gorduyse hayatında,hemen klask cevap fanatksiniz bilmemne ben 106 cıyım kardesim ama vtege biniyorum ,yani fanatik falan değilim sadece bu sekilde asırı inanmış yorumlar atan biri oldugu zaman dayanamıyorum,simdi senin mantıgına göre beygirler yarısıyosa 160 hp vti a bu kadar fark atan bi arabanın 120 hp 106 gti a 15 boy atması lazım,mantıgın yanlış anlatabiliyo muyum? bu vtegin sahibini tanıyorum gercekten iyi niyetli bi insan ve nasıl deneme yaptıgını tahmin ediyorum ne deseler basıyo adam devir vites bilmemne farketmiyo, sonra geliyosunuz boyle geciyosunuz yaptıgınız işe inanıyosunuz,bizi de gecin bi sonra anlarsınız fanatik miyiz gercekci mi? he yanlış anlamayın benim sizle de bi derdim yok hatta ds 3 u de severim neseli bi araba,ama hemen genelleme yapmayın vtec hakkında ,bu araba denk geldi bununla denedik sonuc bu oldu baska araclarla da dener goruruz deyin o zaman saygı duyalım,ama direk vtec su hp ds 3 bu hp biz egsoz yaptık sonuc budur vtec ds 3 karsılastırmasında diye tavrınızı koyunca
olmuyo ..
Şöförler, güçler ve ağırlıklar yakınsa tek fark aktarmada kaldı o da yarışı kazananı belli ediyor. Arabana yazılımda yaptır daha çok zevk alırsın. Arkadan itiş bi aracın olmadığı sürece izmir'in asfaltının ne kadar çok b.ktan olduğunu tam olarak anlayamazsın![]()
bu arada unutmaman gereken atmosferik bi araba ile turbo bi arabada egsozdan dolayı kazanılan güçler baya farklı olur.
Haluk yazicaklarimi yazmissin benden once, ya benim takildigim olay su, boyle roll muhabbetlerine giripte ilk denemede araya köy sokup buraya direk video atmanin mantigini anlamiyorum. Burasi cok buyuk bir platform ve direk arabalar referans alinabiliyorlar resimlerinden ve roll videolarindan, bu videoda yanlis biseylerin oldugu belli yada olmasi gerektigi gibi degil vtecin gidisi, en azindan arabani birkac gece dene cesitli arabalarla sonra buraya video koy,yada birkac vtecle dene birini 1 boy gec digerini 2 boy gec,arabana belli bir kanaat getir oyle video koy buraya, simdi tum dunyadaki egsozlu ds3 ler vtec gecer oldu, anlatabildim mi?
CAN CEYLAN
ds3 ün maşşallahı var, fanatik fransızcı olarak başka bi vtecle tekrar denenmesini görmek isterdim...