sulhi cok temiz kosmus gc8 massssallah
Aralarda geçen turuncu A3.. Motorunu bilmediğim için sadece A3 yazdım..
yusuf_200sx Nickli Üyeden Alıntı sulhi cok temiz kosmus gc8 massssallah cok şükür abi sanzıman harici hiç bi sorunumuz yok
Emre-G Nickli Üyeden Alıntı aynen bencede..ne var o araçta bilen var mı? http://www.sahibinden.com/typerWQQaX...XQQdisplayitem
sulhi Nickli Üyeden Alıntı cok şükür abi sanzıman harici hiç bi sorunumuz yok olsun temiz sorunsuz bir yaris cikarmisin daha iyisini yapicagindan eminim/azmin zaferi desek yeridir ne dersin sulhi/dogbox da gelince tadindan yenmez gc8in
abi onada bide 3076 eklersek amman
ctr senfoni gibim harika
1881 - 193∞
sulhi Nickli Üyeden Alıntı abi onada bide 3076 eklersek amman su an kı turbosu ne pekı? cevap vermek zorunda deılsın...
gt2876 var gızlı saklı deıl
STP Nickli Üyeden Alıntı http://www.sahibinden.com/typerWQQaX...XQQdisplayitem 1-2 typer'da daha burda yazanlar var ama bunun sesi daha değişik..
sulhi Nickli Üyeden Alıntı abi onada bide 3076 eklersek amman insallah hayirlisi
Emre-G Nickli Üyeden Alıntı 1-2 typer'da daha burda yazanlar var ama bunun sesi daha değişik.. sahıbıne sormak lazım ne soylersek sallamıs oluruz
aynen 2876 ım vardı üzerinde ama şimdi sökuk yarın ankaraya gidiyo kaming suun 3076 ej20 600 hp
sulhi Nickli Üyeden Alıntı aynen 2876 ım vardı üzerinde ama şimdi sökuk yarın ankaraya gidiyo kaming suun 3076 ej20 600 hp 3076 tının ratedı 550 hp max yavash ol yerler ıslak
sulhi Nickli Üyeden Alıntı aynen 2876 ım vardı üzerinde ama şimdi sökuk yarın ankaraya gidiyo kaming suun 3076 ej20 600 hp hedef 600 ler sen daha buyuk bısey kullanman daha ıı olur gıbı geldı bana ama zaten sız olcup bıcıp karar vermıssınızdır... p.s: bu postu nıe attım anlamadım ıcımden solesemde aynı seydı
cupra r-turbo vtec videosu varmı?
cıkar kanka merak etme özgun spec
lan tamam ozgun ısı bılıyoda meknaıksel olarak 550 hp max uretecek turboya ozgun napsın
olm allahım emrımı lan 550 13.5 sıktırmaya basacam ben yakıtla o zaman ne dıycen
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları