İyi bari diğer araçlara çarpmadı olan kaldırıma oldu![]()
yusuf orasi amerika video @trfark burda yani .. bende mesela yabanci ulkedeyim burdada yanlayan eden yok*ben haric
* dag yolu var virajli virajlari yanliyorum sokak aralarinda yanliyorum he hep b yusufyusuf durumum soz konusu fakat demekki turklerin icinde var,,burdaki adamlar kisin arkadan itis ooooo kayar verimsiz diyip rwdleri boklayan insanlar ben dag yolundan diger subeye gidiyorum zincir kullanmadan vsvs insanlarin kulturleri bakis acilari ulke ulke degismekte neticede.. elemanla gecen gun yola gittik ben kullaniyorum C ile gidiyoruz sollamalarda **** attira attira cikiyorum eleman direk sey dedi ya dedi korkmuyomusun baksana arabanin **** geliyo dedi salak dedim bilerek yapiyorum aaa nasil yapiyosun diyo.. anladin
evet
- K -
________
Dr.Ecu
Ailecek gittimiz bi yer, şimdi çocuğuma bişey olsa bu hareketten sonra ben ne yapmam lazim?
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Kıç kadar sokakta öyle hareketlere ne gerek var dediğimde abi adam king olaya noktayı koydu diyenler vardı. Onun da sonu 2.'de olmasa 3.'de böyle oldu, olacak. İyice malların eline düştü s2000 malesef
arabada fazla hasar yok beyler merak etmeyınufak bı cıtırla atlatıldı.
biraz gereksız oldu ama oldu
aem plakalı vti yın gazına gelıp boyle oldu.
belki aem 'in yanlamasını şahit olan vardır, s2000 gıbı yanlıyo mubarek![]()
Eskiden elit insanlar biniyodu önüne gelen alamıyodu şimdi bakıyorum atarlı yancı gençlikte eni en fazla 3 metre olan sokakta yan gitme olayı bunlar tokyo drifti çok izlemişler belli s2k den soğuttular he bide fiyatları uçurdular bi araba bi senede 15-20 milyar zamlanır mı![]()
abi burası türkiye burda kaldırıma çıkan çok bir alt sokaktan hubble ordan gidiyorum ben şahsen![]()
hala çok elit s2000 sahipleri vargün gelicek apaçilerin elindeki s2000ler bitip pert olunca, s2000 gene elit bir araba olucak
![]()
en azından buna inanmak istiyorum![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
bu vıdeoyu ızleyınce yesılkoyde dısarda oturmamaya karar werdım. şapşalın biri gelir hava atıcam dıye ustune cıkar![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Çoğunluğun dediği gibi yer itibari ile yanlış bir hareket ama şöyle diyeyim benim s2000 im olmuş olsa trafiği zora sokmayacak yada hem araca hemde cana zarar gelmeyecek her ortamda yanlardım bu araç buna çok müsait çünkü geçmiş olsun arkadaşa diyelim dikkat etmek gerekir...
1 musaibet 1000 nasihatten iyidir, arkadaş tekrar aynı hataya düşmeZ umarım bundan sonra..
M.Resat Simsek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)