Eyvallah kardeşim
Printable View
İki araçta güzel yürüdü maşallah
http://www.techturkey.com/forum/6269007-post2663.html
iki aracada maşallah..
Günlük kullanımı nasıl diye sorucaktım hani alt devirleri vs vs ama dyno çıktısını inceleyince gördüm ki günlük sakin kullanımıda oldukça keyiflidir :) Maaşallah iki aracada.. Sorunsuz keyifli gazlamalar.
Okan maşallah hızlı dizel'e allah kaza bela vermesin bi typer'la denesen iyi olucak:)
typer alıcaktık bi dostuma artık pd130 arıyoruz ;)
zamanında 22 milyara kadar düşürdük tertemiz ibizanın fiyatını kimse yanaşmadı. benim aracımın tüm altyapısı da hazırdı :D turboyu alıp takıp yazılım yapılacaktı sadece. o kadar dedik bulamazsınız diye :D
ister inanın ister inanmayın enjektörler geldigi zaman 330-350 arası güç çıkar bu araçtan. Ve emin olun daha fazlası da cıkacaktır :) daha 2265vk deneyen olmadı bakalım sırada o var bence :) 400-450 hp aralıgında güç alan birçok pd var yurtdışında. trde de yakında olacaktır bence böyle araçlar :)
kocaman maşallah ibizaya baya iyi yürümüş. muharrem s2k'ya bişey söyleyemiyorum zaten görünüş ve ses olarak en begendigim s2k şu anda. sende iyi koşturuyosun helal olsun.
trde de yakında olacaktır bence böyle araçlar ............douuuu..... demeden önce bildiğiniz ve adanada yürüyen değil koşan BEF 53 unuttunuz galiba
yurt dışındakiler kadar güçlü ve daha iyileri ülkemizde var sen bilmiyorsan yapacak birşey yok
toledo TDİ R
BEF 53
3..... HP
simsekchiptuning-adana
adanadakiler arabadan sayılmıyor...
Maşallah Okan'ım. Dediğin gibi baya hızlıymış :)
Maşallah Okan;)
Bu kadar beklemiyordum İbizayı
Okan benimle denediğin ibiza bu değil mi ? Oysa ciddi yol katetmiş çok hızlanmış Maşallah.
Harika olmuş ağız tadıyla binersin inşallah..
maşallah iki aracada ama pd çok iyi...
okan sen %6 cısın dizel bozmasın knka seni :D
Aşırı hızlı dizel
maşallah okancan:)
bekle beni ve tayyarımı:D
okanım maaşallah, bunları gördükçe gaza gelmiyorum değil :) allah kazadan beladan korusun fırtına gibi gidiyor.
Okancim masallah yine dokturmussun:)
masallah araçlara :D artık vti lardan sonra pd lerdede deli fiyat artısları olucak desenize :D
Dizel ibiza iyi yürüyor , maşallah...
maşşallah okan ıbıza fena yürümüş yeni seyrettim :)
Masallah kanka :)