Pistte geldinde bi selam mı vermedin olm hiç görmedim seni ben![]()
tesekkur ederim, aracimda 2.0lt sti motor kapak ve jdm spec c emme, egzoz manifoldlari ve yine spec c twin scrool vf37 turbo setup var. tabi dccdli sti sanziman ve kontrol mekanizmasi, komple yuruyenle beraber. suspansiyon sistemi sti pink wagon yaylar ve sti amortisorler ama biraz fazla zipliyor, tokico d spec amortisor veya coilover ile degistiricem yakin zamanda. farkli birkac suspansiyon denedim aracimda koni, wrx, sti vs ama daha tam bu oldu diyemedim, hem
konfor hem performans acisindan veya dengesinden, ayrica bazi farkli islemlerde var, sti direksiyon kutusu, sti swaybar-endlink ve kule gergileri gibi. birde kendimce yaptigim baska isler var, motor sanzuman acilarini degistrmek, motor yuksekligini degistirmek vs gibi. frenler ise yine on arka sti oem sari brembolar. arabamdan ciddi memnunum hic goze batmayan, heryere rahatca girip cikabildigim, esimi cocugumu alip tatile gittigim, bakkala cakkala gittigim ama cadde lastikleriyle korfezde 54 donebilen bir garip araba ne suv ne station arada birsey![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
bilgiler için çok teşekkürler..
ben sizin kadar dolduramam arabayı ama benımde temelde düşüncem hem aile
hemde ufaktan eğlence arabası olması..
şu an arayıştayım temiz bırşeyler bulunca garajınızı zıyaret edicem zaten kısmetse.
sizdende 05 xt a/t temiz bildiğiniz satılık olursa beni haberdar etmenizi rica edicem
aracınızada tekrar kocaman maşaallah..![]()
Yok alisami benim tabi la , peh görüşemedik iyimi![]()
Beklerim mutlaka gel güzel olur buluşma, sürem belli benim senide görelim büyükoglanı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)