ben zaten hiçbir mazeretin karşı tarafı ilgilendirmediğini 2 sayfa önce yazdım SR vtec tarafı olarak...
306 hafife alınmadı hatta anket konusunda da yazmıştım alicana arabanı bukadar küçümseme diye...
Printable View
herkese cok teşekkürler, çok emek harcadık vakit harcadık, satma arefesinde aracımı çıkarttım denedim.
iyide oldu gaz attım güzeldi :)
karsıdki hızlı 306 larla denicektn
bana deneme talebi gelmedi gelirse bu yakada her zaman cıkarım tabiki.
ama arabayı satma arefesinde artık zor cıkarım sanırsam.
Satma harifesi diyip diyip duruon aciklik getir arabani mi satican ?
Alican hiçbir zaman geçerim demedi benim gördüğüm. Aracımı göreyim ne kadar tutunurum diye söyledi. Sizde bence bu yazılanlara da istinaden her türlü geçeriz ezeriz diye düşünerek son dakikaya bıraktığınız işleri hiç üstüne düşmediniz. Sonra beklemediğiniz yerden soru gelince sınav notum neden daha iyi değil olayları başladı. Biraz hazırlıksız olmanız biraz ummadık taşın can acıtması durumları olayları buraya getirdi. Şimdi herkes eksiklerini tamamlarsa tekrar denersiniz olur biter. Ama birbirinizi kırmanın anlamı yok ki.
Bu arada şu deneme işini netleyelim.
Haftasonu kesin geliyo musunuz?
Eğer gelicekseniz Ahm performance'a bırakıcam arabayı 2.kademeye çıkartıcaz aslanı.Ahmet usta 2-3 boy eksiğimiz olduğunu söylüyodu o gün, onu almak için elimizden geleni yapıcaz. bende eksiğimi gideriyim.
Haftasonu geliyosanız bırakıcam aracı, ibrahim abi net cevap verirsen iyi olur, yoksa arabayı toplıycam. cevap bekliyorum.
Abi benim problemleri mi biliyosun defalarca yazdım o yüzden karşıya gelemem.
Bu bastığımız yol çok müsait güzel. Top speed gidebiliyoruz zaten.
Tamam herkes kılıçlarını kuşansın, dostluk kazansın yine.
Detayları tel'de halledelim yine bigün önceden irtiabata geçeriz abi.
abi sen yer belirtme sil yer belirten cümleleri.
o gün konuşuruz bi buluşalım da aksilik olmazsa.
pm atıyorum.
komik komik laflar edilmiş. güneş biraz os....tan nem kapmışsın. yaw brada kimse mapper arabayı yapamamış demedi bi tane öyle laf çıkmadı boşuna alınganlık yapmışsın bence. haaa bundan sonra arabayı yaparsın yapmazsın o ayrı bir şey öyle karar verebilirsin semin düşüncendir.
ibrahimin güneşin lafının üzerine bundan sonra bende sana yaptırmıyorum demesine sesli güldüm. türk filmi gibi olmuş. istifa ediyorum - nah edersin ben seni kovuyorum gibi olmuş. yaw bir teneke parçası için ettiğiniz kavgalara ayıp. ayarımız yoktu dersin bitti gitti ki zaten geçilmemişsin neden bu kadar üstünde duruyosun anlamadım. ortada bi hata yok illa hata aranıosan bence kendinde ara. gunesten 1 saatte dünyayı değiştirmesini istemişsin.
Yazma istersen suraya artik senin arka tarafta cevirdigin filmleri bende biliyorum o vafc getiririm gozunun onunde kirarim .Ben gunese artik ayar yaptirmicam dediysem sen ayarimi yapamadigindan degil o vafc icin yaptigin oyunlar yuzunden buna denemeye giderken yaptiklarunda dahil Ben manav berber degilim bunuda unutma dahada buraya bu konuyla ilgili birsey yazmiyorum.
maşallah her iki aracada
İki aracada maşallah, 306 ya ayrıca tebrikler..
Vafc ile alakalı nasıl bir problem oluyor map yaparken?
iki aracada masallah yanlız alıcan ın aracına sasırmadım hıc, saglam yuruyecegını bılıyordum. 306 ya ayrıca masallah.
herkese çok teşekkür ediyorum.
emeklerimizin karşılığını almak güzel.
İki aracada masallah..
artık şu ayar işini bi kenara bıraksak, sadece video hakkında yorum yapsak çok güzel olucak.
dostlar birbirine her zaman lazım:icon_tup:
ayarını yaptır ibrahim abi nerde yaptırıcaksan, bi engel çıkmazsa deneriz yine sonra evlerimize dağılır gideriz:icon_tup:
bu sefer dersine çalışmış olarak gelmeni bekliyorum başarılar abi şimdiden
beyinli arabada vafc nedir yaa bazen katı davranmak gerekiyo aslında sökülmesi gerekir dendiğinde genelde kalması isteniyoama standalone ya da modüllere sıkıntılar yaratabiliyo tepkiyi de düşürür bence 30 tane şey bağlamak ya da araya girmek
onun haricinde araçlar hiç fena yürümemiş maşallah özellikle 306yı çok beğendim ellerinize sağlık iki tarafın da sr yi zaten biliyoruz istanbuldaki en hızlı vtec
2 aracada maşallah oyumu sr vermişdim yanılmışım. İnşallah en kısa zamanda tekrar yapılır tabi 306 kabul edermi etmezmi bilmem.
teşekkürler herkese.
aynen öyle kardeşim :)
alican konudada yaazmıstım sonuç süpriz olucak diye:D
abi şükür çok iyi oldu araç, çıkarttım uzun zaman sonra işte ortaya pek çıkmıyorum normalde:) iddialı deneme olunca kanım deli aktı :P
masallah
190hpsi varmi acaba?
ben daha cok ustlerini mrk ediyorum egzantriksiz nasil canlandimi acaba biraz diye
bu arada ahm garaja bıraktım arabayı, kısmetse haftasonu görüşürüz. cuma veya cumartesi.
başka denemek isteyen araç varsa onlarlada denerim çıkarmışken.