pislik yapma lan :D
Printable View
Allah için cevap yazmayın kanka kapansın sıkıntı olmasın...
ben egvtec'te bu setupla oem'de kullandım 4.785'te kullandım...kısa daha güzel yürütüyor..bide 10bin dönünce can oluyo can :D
Teşekkür ederim canım kardeşim :D
lanet olasıca fransa :D
adamsın kankacım :D:D
9200 donen araca oem FD olsa cok uzun oluyor kısa ıle fazla devır, senın suankı oem oranlara tam denk gelıyor zaten.
bence 306 nın oranlar gayet ıyı kısa gıbı zaten oem headersıda basarılı ..
chıp ılede gayet guzel atesleme ve yakıt degerlerıne mudahale edılıyor yeterkı ışının ehlı bırı yapsın.
deneme yapılacaksa tekrar sr sokmedıığı surece konusulan 5-6 boylar cok zor...
SS için bi ilk yapılıp vtec sökülücek galiba...
sökerse bende bi ilk'e imza atmış olurum, tarihe geçerim ilk söktüren kişi olarak :P
tatlı rekabet ne güzelmiş valla. ibrahim abiye selam olsun :)
Japon geçse sıkıntı Etmezde Fransız geçince sıkıntı edip söker bence büyük ihtimal;)
Bence yinede sokmez
tercih meselesi tabi hafta içi çoluk çocuk geziyosa sökmemesi tabiki normal bizim gibi söküp garajda yatırmıyodur adam tabi orasıda bi garip hem yükle hem aile arabası olarak kullan yüklü aile arabası :D sen sr yi sattı bi subaru aldır bence ona hem 4 kapı aile arabası hemde gazlama ;)
Ortada ikinci deneme için verilmiş bir söz veya tarih var mı ?
...................
40 küsür spor arabam oldu (vti ım olmadı) 306gti ın yeri bende hep ayrıdır.Böyle yürüyen 306 görmek beni çok mutlu etti.
Ayrıca vti ların da başarısı çok ayrı tabi.Fiyatları azcık daha makul olsa düşünmeden alırım.
İki aracada koşturanlara da kocaman maşaAllah.
2 aracada kocaman maşallah , Alican aracın çok iyi 306' olarak şaşırtacak cinsten ellerinize sağlık , ibrahim abi'nin araç kendini belli eden araçlardan biri zaten 4-5 boy düşünmüştük hepimiz bu halde kafa burun çok iyi senin için ayarlar tamamlandımı gerçek sonucu hep beraber görürürüz inşallah kazasız belasız denemeler.
kazasız belasız zewkli bi deneme olmuş her iki aracada maşşallah :)
2 aracada maşalah bence en iyi yürüyen araçlar Türkiyede ki tescilli olarak gördük 997 TT olsun GTR olsun hondalarımız olsun
Bu yakıtla bu vergi ile bu imkansızlıklar ile inanın çok iyi yürütüyoruz başka ülkelerde parça bol ve ucuz ama bizdeki gibi ustalar yok ,Türkiyede ciddi bi ruh var , arbaları yapanın ve parasını verip yaptıran herkesin emeğine sağlık
alican kanka arabamı sattım dün ama arkadaştan almaya calısıcam cumartesı günü seninle denemek için denermisin ?
okey dersen cepten mesaj at ona göre anca ikna ederim arkadaşı :)
mesut deneriz kanka problem yok hayırlı olsun göndermişin
elalemin arabasıyla uğraşma boşver derim ben artık seni,n değil o :)
yeni ayakkabılarım var drag teklif ediyorum
ince taban olanlardan mı hani şanzıman kısaltan cinsten:D
kösele slick :D
egsozun çok kafa seviyor lan nasıl dayanıyon geçen trafikte arkama düştün müsait değildim tepkimi paylaşayım :D:D
ne zaman gördün kanku nerde gördün hiç seste etmiyon :)