İki aracada maaşallah.306 nedense şaşırtmadı. ( Kötü bir deneyimim olmuştu) Alican emeklerinin karşılığını almışsın. Sr vtec zaten yürüyüşü belli bir araç. Güzel denemelerin sonunda bence olumsuz yorum yapmak yerine iki tarafıda tebrik etmek lazım.
İki aracada maaşallah.306 nedense şaşırtmadı. ( Kötü bir deneyimim olmuştu) Alican emeklerinin karşılığını almışsın. Sr vtec zaten yürüyüşü belli bir araç. Güzel denemelerin sonunda bence olumsuz yorum yapmak yerine iki tarafıda tebrik etmek lazım.
zaten dün gereken cevabı verdim ibrahim abiye ben.
sadece maşallah diyelim artık arkadaşlar.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
iki aracada maşallah güzel deneme olmuş akşam çok düşündük siz çıkarken gitsekmi gitmesekmi diyemahmutbey yönüne döncektiniz sonra geri geldiniz diğer yöne döndünüz polis falanmı vardı ?
alican SS fena![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
çağlar ben oraları hiçbilmiyorum kardeşim o yüzden yorum yapamıyorum
sağolasın teşekkürler
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
şimdi ben ibonun tarafı olarak konuya açıklık getiriyim...Kimse birbirine boşa atar gider yapmasın..
öncelikle SS çok güzel olmuş Alican güle güle kullan...Yapanlarında eline sağlık...
Yakıt koyma olayının önceden söylenmesi gerekiyoduki ona göre kabul edilir edilmez..yinede denemeden sonra saklamadınız söylediniz Eyvallah...
İbrahim abiye gelince deneme 1 hafta önceden belliydi hazır olmalıydı..Hazır olarak gelipte deneme sırasında bir sorun yaşansa kimse bişey diyemezdi..Ama kusura bakma abi arabanı hazırlamadın araban avans vurdu radyatör su attı bunlar karşı tarafı ilgilendirmez...Son dakikaya bırakmaman lazımdı işlerini..hatta bekleme konusunda da haklılar..
İbonun aracına takılan egzantirikler stage 2 yani sadece lift değerleri farklı olan hatta aynı markanın egzantirikleridir...yani specler geçerli yanlış bir durum yok.
şimdi yapılacak şey İbrahim abinin arabasının eksiklerini tamamlayıp benim arabam hazır specleri şu yakıtı şu diyerek tekrar çıkıp denemendir...
Bu saatten sonra dün geceki konuşmalardan sonra kimse saçma sapan yazılar yazmasın..önümüzdeki hafta yeniden denenir sonuca bakılır...
her iki aracada maşallah. 306 çok güzel yürümüş cidde tebrik etmek gerekli sr nin nasıl gideri olduğunu hepimiz biliyoruz. ancak mekanik sonuçta. karşılıklı olarak bi tatlı da olsa saldırıya geçmek yerine anlayışla karşılayıp tam hazır olunduğunda gerçek sonucu belirleme yoluna gidilmeli düşüncesindeyim. yalnış anlaşılmasın bi tarafa saldırı değil yazdığım. en başta da 306 ya olan övgümün arkasındayım zaten.. 1 hafta güzel bi zaman sr eksiklerini hallederken ss te de ufak tefek gıdıklamalarla daha iyi birşeyler elde dilebilir sonuçta. ama ibrahim abiyi tebrik ederim ayrıyeten arbaamda sorun var diyip basmamak yerine çıkıp denediği için.
Evet abi dediğin gibi bu tür konular keyifli oluyo senin konuda aynı idi white rs i yakından izleme şansı buldum ve çok beğendim bence white rs egzantrikli typerlarla kafa burun gidecek kapasitete sakın kimse videolardaki 106 dan yola cıkıp hesap yapmasın 106 lar gerçekten çok hızlılardı ..
Gelelim bu konuya iki aracada maşallah güzel denemeler oldu sonrasında konuşuldu burda birbirini kırmanın anlamı yok dün gecede söyledim arabanız ayarsız olduguna inanırım ama sizde şuna inanın SS 306 şimdiye kadar yapılmış en hızlı atmosferik 306 dır ..
araçlara maşallah 306 gerçekten güzel yürümüşş![]()
Honda Tech - Ankara
Honda Tuning & Service Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)