yaw o değil sevinsin ayrı ama konuyu canlı tutmak için her yoruma teşekkür cart curt kaldı ki vtec i geçememiş. ikinci lig takımı gibi beraberliğe bu kadar seviniyor. kendi arabasına hakaret ediyor farkında değil. 2 litre ikisinde de sıkıştırma yüksek bide çıplakken berabere.
IN BOOST WE TRUST
alper abi sen boşver dediğim gibi
ben sevinmiyorum. bazı densizlere aracımı gösteriyorum.
ayrıca kime cevap vericeğimede karışamazsın, arkadaşlarım sağolsunlar geçsekte geçilsekte yanımızda olduklarını gösteriyolar bende onların bu yakınlarına teşekkür ediyorum
cumartesi günü inşallah mani olmazsa deniycez, ayarını yaptırcak sr vtec yeniden bu kadar.sr vtecte hiç ayar yok değil ayrıca, ataşehirden buraya kadar kurcalmış gelmişler bu kadar olmuş.şimdi dersine daha cok calısır ibrahim abi da hızlı gelir. sr vtec'in nasıl bi araba oldugu belli. sadece benim aracı gösterdik biz görmek isteyenlere bu kdar. ben oraya geçmeye değil fark yememeye gitmiştim hep söyledim karşılastırma konusunda. yani ben bu arabaya 3-4boy geçilsem bile bi başarı. bu sıkıştırmaya egzantrik olmadan ne kadar avans açabilirsin, beyin yok, kısa yok vs anlatmak istemiyorum eminim biliyosundur yani sende
esasında reklam filanda yok işin içinde ters kelime ediyosun kızıyorum inadına reklam yapıyorum diyorum sonraasıl olan dediğim gibi arabayı merak edenlere göstermek bu kadar.
saygılar
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
aradaki spec farkını düşünmeden yorum yapanlar bilinçsiz insanlarmı yoksa sadece fanatıklık olsun dıyemı yazıyolar hala senelerdır anlayamadımyada onlar senelerdir bu işi boşuna yapıyorlar
![]()
ya şu spec mevzusundan bi kurtulun artık...egzantirik ve kısa harici spec farkını söylesene bana?
306 yakıtlı
306 yüksek sıkıştırmalı (12+)
306 sökük
306 tam 400cc daha hacimli
bunlar fark değilmi?
şu konunun başından beri olumsuz yorum yapmadım ama şu spec mevzusuna çok tutuluyorum...sanki egzantirik ve kısa 306'ya takılamıyomuş gibi yada biz takmayın demişiz gibi boş yorumlar yapmayın...takın gelin...
kısa 306ya takılamıyo abi yok öyle bi ürün malesef![]()
vtec içinde iyi bir timing ve ayar ile 4-5 boy olur...SS'te bu 4-5 boyu yakıt ve yakıt sonrası ayarla almış zaten...
benim anlatmak istediğim bakkal hesabı gibi spec ve boy hesabı yapmanın anlamı yok...bu iki araç draglara katılsa hacim farkından dolayı aynı gruba bile düşemiyor saniye hesabı yoksa...
o yüzden herkesin specleri kendine gözüne kestiremeyen zaten denemez..
sr vtec'in spec + 'ları : beyin / egzantrik / kısa / headers /ayarlı kasnak
ss 306'nın +'ları : 400cc hacim / yakıt / söküklük
daha fazla uzamasın lütfen arkadaşlar spec mevzusu.
sr vti hızlanmış şekilde gelicek bundan kimsenin şüphesi olmasın. ama bizde hızlanmak için uğraşıyoruz. emeğe saygı. teşekkürler.
abi bu benim araç için değil her araç için geçerli bilirsin.
beyinde daha geniş tablo oldugundan daha ince ayar yapıyosun, enjektörlere vs müdahale edebiliyosun filan. bildiklerim bunlar.
şimdi gti 4-5 boy geçilseydi bunların hiçbiri konuşulmuyo olucaktı beklenmeyen gerçekleşince sebeb aramak bnce yinede iki aracada maaşallah daha hızlı olurlar inş....
bilader ozaman şöyle yap spec meselesine takılan sensin SR vtec'in speclerine takılıyosan videoyu izlemiceksin yorumda yapmıcaksın.takılsaydı alican takılırdı speclere ve denemem derdi olup biterdi..
ben yakıt koymuyorum aracıma keyfimin kahyasımısın? karşı tarafta koyuyosa önceden söylenecek bu işin raconu budur...belki benim keyfim yakıtlı araçla denemicekti varmı itirazı olan?
ben denenen aracın sahibini tanırım geri kalanı tanımam...
daha iyi specli bir aracın varsa senide bekleriz yüksek specli SR vtec ile denemeye...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)