M3 falandı heralde.
IN BOOST WE TRUST
Uzman arkadas sanirim benle deneyen fn2 07 plakali, ama senin aracla ilgili yorummuna bende anlam veremedim, bekledigim gibi degil derken kendi aracindanmi bahsetti seninkinimi begenmedi bende anlamadim.
Bizim denememiz tamamen meraktandir soran olmus diger fn2 iki kisimi diyede alakasi yok iki aracta tek kisi, biri digerinden fazlasiyla dolu modifiye anlaminda fark cokcok normal.
TeamPASAOGLU
maşallah tüm araçlara
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
MZ3 demeyin Arenimo kalp krizi geçirecek adam araba aranıo.
IN BOOST WE TRUST
serhat abi maşallah allah nazardan korusun aksilikler vermesin cok güzel gidiyor bs![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
çok seviyorum böyle videoları ızlemeyı ve sonrasını atarsız tutarsız vs. hoş yazışmalarıherkese kazasız belasız cezasız denemeler
![]()
Kanka ne anlatayim adam bikere kestirmis seni gozune, ben ihtimal vermiyorum ama gecebilecegini senin meg.rs I gerci turbo arac ikiside haftasi haftasini tutmuyor bunlarin ben anlamiyorum. Ogun fn2 ci arkadasla konusuyoruz yaa diyo bu cupra beni gecen hafta 2 boy geciyordu simdi denedik uzerine bi 5 boy daha koymus diyor. Koltuk sokme belki yazilima upgrade sonuc ortada +5boy. Yani nedesem bilemedim ama senin araba benle denedigi zamandaki kondusyonda ise ve bosaltilip direksiyonada Bora gecerse sonuc kacinilmaz fark iciniz bakiniz video 5gibigibi.
Sekocum tesekkurler kardesim sanada iyi dileklerin icin![]()
TeamPASAOGLU
hafta ici ayarimi yapiyim gecen gun yakit yoktu yakitimi koyayim sana saka yapicam)
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Alptuğ deler geçer kel veya saçlı dinlemez![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ee sonra uçan kuşa mı sıkıcan. Olm denemeyecem kime şaka yapıcan. Ben cuma gece gidiorum izmire. 10 Gün sonra gelicem. Ben İzmir Güzelbahçede kafayı çekerken sen bizim otoparkta meganela denersin. Bide yakıt koyacakmış terbiyesiz. Kanka sen nos bas o zaman belki geçersin. Alaam ya
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)