Oooo beyler maşallah çok güzel denemeler olmuş, ben daha yeni gördüm deAyrıca Cem , Serhat ayıp değilmi beni niye çağırmadınız seytermeye
demek son denemeden sonra bana artık alt sınıf muamelesi yapyıyosunuz
şaka şaka hepinize iyi eğlenceler...
Oooo beyler maşallah çok güzel denemeler olmuş, ben daha yeni gördüm deAyrıca Cem , Serhat ayıp değilmi beni niye çağırmadınız seytermeye
demek son denemeden sonra bana artık alt sınıf muamelesi yapyıyosunuz
şaka şaka hepinize iyi eğlenceler...
güzel denemeler olmus tek yürüyen fn2 bu gördüğüm rakipleri dişli olsada keyif verse
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
bu kadar sayfa oldu herkes konusmus atısmalar olmus vs bısey atlanmıs sanırım
bız araba yurutmeye çıkmadık...hepimiz araçlarımıza birşeyler yaptık araçlarımızın muadilleri yok denemeye yapıcak aracları testte cıktık gel yuruyelım ben sapladım muhabbetı hıc olmadı hepımız arkadasız ve ozellıkle bu sekılde cıktık kımse kımseyı gectık muhabbetıde yapmıyor farkındaysanız..
benım m3 um var..cogu aractan agır 18 yasında..hacım saglıklı vs bır test var ortada dostluk var ordakı herkes bılen anlayan ınsanlardı en guzelı orda olanların bunu bılmesıydı..
fn2 typer cok yuklu ben acıkcası burda ogrendım cok guzel arac..cem mcs asker arkadasım aracının setupını burda ogrendım kısacası ıddıalı bısey yoktu ve tavsıyem soylemek ıstedıgım bı typerın yurumesı mcs nın yurumesı vs.. alp2 sureklı bırlıkte takıldıgım cok sevdıgım dıgerlerınden ıyı olmasın arkadasım kısacası yurudu yurumedı ole degıldı falan degıldı o aksam
herkese teşekkürler..
302 Maderiaschwarzmetalic E36 ///M3 Cabriolet
aynen dediğin gibi test akşamıydı kimse kimseye geçtim geçildim muhabbeti yapmadı, kaldıki benim ibiza cupra denemem dışında kimse teketek bile basmadı, eglence amaçlı çıktığımız ordan belli 4 şerit önde 2 şerit arkada rollngemi başlanır giderli roll gecesinde
netice itibarı ile herkes tek parça halinde evine dönmüş, en önemliside bu. ilerleyen haftalarda tekrar görüşmek üzere![]()
TeamPASAOGLU
serhat abi misafirlere daha geniş miydi koltuk yani
alper abi en temizini söliyim, yere bi minder ayakları uzat devam
teneke çok can yakabilir allah korusun![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Sol taraf araba sağ taraf mandıra![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
keyİfli denemler olmus,bs herzamanki gibi cok cok iyi ibiza cuprada cemin bekledginden hizli cikmis ama 45 kilo baya fark yartmis diye dusunuyorum. Araclara masallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)