BekLeriz Lara'ya konyaaltına Kepeze :)
Printable View
BekLeriz Lara'ya konyaaltına Kepeze :)
yaşamak için istediğim tek semt orası fakat ailemi getiremiyorum:D
camurluk boyu deniyor ama ies hep 1 boy önde ben mi yanlış görüyorum
ilk izlediğiniz videomuzu baz alıyoruz. O şekilde konuşuldu aramızda.
emrahın aracının içinden çekilen video baz alınıyo burda. karanlık bi çekim var. 200 km de kafa kafayayız 210 gibi bitiyo emrah çamurluk boyuyla önde. aslında deneme 200 e kadar olucak diye yazmış emrah diğer konuda ama o günün atmosferinden unutmuşuz :) ben bayadır o kadar kalabalık görmedim izleyen 150 kişi vardı heralde :D sonuç muhabbetini hallettik biz emrahla
zalım ies fanaa :D
aynen cidden sen şimdi 200 deyince aklıma dank etti ama oraya geldiğimizde o şekilde bişi konusmadık kendi aramızda her neyse gecti bitti gitt. Ama harbiden fena bir izleyici kitlesi vardı :D Herkese teşekkürler :)
ayrıca yine orada yazdığıma göre 60 200 demşim :) hep 70 de senin devrinde bastık :)
sen 60 da vtec açmıyomusun ? :D
80 de 3 atıom ama :D onu napcas :D daha gaza dokunamadan vites değiştiriyom :) ben 50 de de açarım fiteki sıkıntı yok :)
maşallah araçlara ies iyi
ben anlamam zaten yanımda egsoz patlayınca irkiliyodum resmen konsantrasyon bozukluğu yapıyo :D
Zaten o işin püf noktası diyelim :D rakibin dikkatini dağıtmak için yapılmış bir hamle :D
güzel güzel :)
iki aracada maşallah ies ii yürüyo ama gg vti yinede kopmuyo kafa göz burun dalıyo:icon_tup:ama ies 'i istanbul da üzerler hazırlıklı gelmen lazım:D:D:DKaan ım 3-5 kilo ver headers e gerenk yok inan buna:D:D:D:D
oyle gelme durumum olursa cok daha hazirlikli gelirim zaten abi :)
UL nın 4 ü fena idi sagolsun arkadaş öyle çekmiş umit abide bilir ZC ile arka kapısında iken 215 km hızda bıraktık.
emrahım buraya gelsen artık ne yapıcagını bilemezsın yemege giysiye vericegın parayı benzıne yatırırsın her cumartesi akşam ekşın var istanbulun bir yerınde ....
MAŞALLAH Araçlara Emrah kardeşim emeklerine sağlık gerçekten güzel bir araç çıkartmışsın piyasaya kazasız belasız İNŞALLAH ;)
maşallah her iki aracada.:D
Maşallah. iki aracada diyecek söz yok:)
maşallah kanka aracına :) Bu tür araçlar gördükçe ies imi satmak istemiyorum :D
satma tabikidd ya ies baska bir zevk benim icin :)
ıes hiç dyno ya çıktımı?gerçe antalyada dyno varmı onuda bilmiyorum.:)
dynoda ariza varmis yapilmasini bekliyorum cikacagm. Hc ckmadm daha
Maşallah araclara ies tebrik ederim ayrıca. ciddi yürüyor vtec karşı.
iki araçta çok başarılı yalnız GG nin 4.vites cidden çok tehlikeli o ne öyle yaa :D nos basmış gibi maşallah GG ye stock king mi dememiz gerekiyor bilemedim.bvh'de tehlikeli ve güzel yürümüş :)
sonundaaa kaanimin aklinida bozdunuz vallaa :D saka biyana guzel videolar olmus iki aracada massaalah
edit : dostluk kazandi - bole olmasida gerekiyodu tekrardan iki araca kazasiz belasiz antalyamziin stock vti ve cigerli iesine :)
bu ZALİM 1,6 honda noldu merak ediyorum. çok güzel yürüyen bi araçtı uzun zamandır hiç vtec geçen yada kendi speclerindeki videoları konmaz oldu. aynı specteki araçlar yada vtecciler bu durumdan rahatsız oldukları için mi konmaz oldu yoksa yeni projeler mi var
abi gündüz denemelerinin gözünü seviyim :D
Maşallah ies üzmüş :)
Maşallah her iki aracada ies fena yürüyo :)
hortlatılmış speccc .. güzell di rahmetli :)
ecu,egzantrik,kısa,sohc kapak, piston koyunca bizim ies de vtec geçecek mi :p
Maşallah zamanında iyi gidiyomuş. :)