UL nın 4 ü fena idi sagolsun arkadaş öyle çekmiş umit abide bilir ZC ile arka kapısında iken 215 km hızda bıraktık.
emrahım buraya gelsen artık ne yapıcagını bilemezsın yemege giysiye vericegın parayı benzıne yatırırsın her cumartesi akşam ekşın var istanbulun bir yerınde ....
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
MAŞALLAH Araçlara Emrah kardeşim emeklerine sağlık gerçekten güzel bir araç çıkartmışsın piyasaya kazasız belasız İNŞALLAH![]()
Dikkat![]()
VAF V-tec
34 VAF 38
07 VAV 77
07 VHM 20
07 VCM 11
07 VHR 77
07 VFV 09
07 BRH 47
07 VHK 24
maşallah kanka aracınaBu tür araçlar gördükçe ies imi satmak istemiyorum
![]()
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
iki araçta çok başarılı yalnız GG nin 4.vites cidden çok tehlikeli o ne öyle yaanos basmış gibi maşallah GG ye stock king mi dememiz gerekiyor bilemedim.bvh'de tehlikeli ve güzel yürümüş
![]()
sonundaaa kaanimin aklinida bozdunuz vallaasaka biyana guzel videolar olmus iki aracada massaalah
edit : dostluk kazandi - bole olmasida gerekiyodu tekrardan iki araca kazasiz belasiz antalyamziin stock vti ve cigerli iesine![]()
bu ZALİM 1,6 honda noldu merak ediyorum. çok güzel yürüyen bi araçtı uzun zamandır hiç vtec geçen yada kendi speclerindeki videoları konmaz oldu. aynı specteki araçlar yada vtecciler bu durumdan rahatsız oldukları için mi konmaz oldu yoksa yeni projeler mi var
abi gündüz denemelerinin gözünü seviyim![]()
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
hortlatılmış speccc .. güzell di rahmetli![]()
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)