Abi çıkartırız arabaları çıkmadan önce bı 100 200 deneyin eminim 6.5 saniyeler görürsünüz yoksa üstleri cupralarla denemek icin hüsran olur.
Printable View
Gecebilecegim arac cok,ama gacilebilecegim arac cok az olacak, tabiki,bu araci yaparken amacimiz,yuruyen,saglam yuruyen bir opel yapmakti,amacimiza ulasalim,sonra hepsiyle gazlarizzz,hepsi yalannn,adrenalin gercek...
Opel'deki Turbo nedir ? acaba
pschiptuning (barbaros)'un oradaki aracmı bu?
maşallah opc ye sanırım bu ses filtreylemi alakalı yoksa harbi yüklümü :D
Ses mükemmel!
Kazasız belasız.
Herkes sormuş bide ben sorayım :)
Araçta neler var turbo nedir?setup nedir?
10 sn ise söyliim geçebileceğiniz arabaların sayısı da bayağı az. Cupralarla falan denemeyin bence hayal kırıklığı yaratabilir. Hele yüklü evolarla type R larla S2000 lerle falan aman diim boşuna mı yaptık dedirtirler. Bunu tamamen 100-200 10 sn için konuşuyorum.
estağfirullah,kimin kimi takip ettiği önemli değil,sonuçta arabalarımız hobby amaçlı yapılan eşyalar,arkadaşlık ve dostluk çok daha önemli,,barbaros ta herzamanki gibi işini iyi yapmış emeğinize sağlık,yapılmayanı yapmak herbabayiğit in harcı değildir,bu yüzden sizi tekrardan tebrik ederim,ALLAH TEALA ağız tadıyla binmeyi nasib etsin,hepimizi muhafaza etsin,saygılarımla........
Kardesim,tabiki bu araclar tamamen hobi icin yapilmis,benimkisi zaten tartisilmaz,buyuk bir fantazi 2050 kg touarer bir tank,7,5 sn lerde anca yurur 100-200 u,guzel denemeler olur,yakinda cikalim bakalim,ben de cok merak ediyorum,hobi bahane dostluk sahane...:)
OPC de ki ses görüntü şaşa nedir öyle ya :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin...