Opc nin sesi gerçekten mükemmel olmuş :) İnşallah rodaj sonrası istediğiniz kıvama gelir kazasız belasız...
Printable View
Opc nin sesi gerçekten mükemmel olmuş :) İnşallah rodaj sonrası istediğiniz kıvama gelir kazasız belasız...
yaw dalga mı geçiosunuz 400 hp iken 10 saniye koşan araba 7.5 saniye koşmak için üstüne kaç hp eklemesi gerekir haberiniz var mı. 2.5 saniye kısa gibi geliyor ama gayet elde edilmesi zor bir süre. Yani sadece 0.9 barı 1.5 bar a çıkararak yapılabilecek bir süre değil.
ali abi maşallah aracının bittiğine sevindim inş. istediğin gibi olmuştur emek,zaman,parave sabır isteyen işler bunlar heleki olmayanı yapmak artı cesarette istiyor ki ALLAH a şükür sende hepsi mevcut:) inşallah bi akşam tel. açın en son benimle denemiştin aradaki farkı biliyoruz kıstas yapmış olursun eski halin ile. tekrar maşallah diyim ALLAH kaza bela vermesin BARBAROS abimede selamlar ellerine sağlık. piyasada ender bulunan şeker gibi adamdır. telefonu bekliyorum abi hemen gişelerdeyim. :)
Mustafam kimseyle denemek gibi bir niyetim yok artik benim,bu benim hobim,essegi beygire cevirmek...ben bunu yaptim aleme ibret olsun,hedefim gecilmez olmak degil iz birakmak,2050 kg bir aracin nasil yurudugunu gostermek,cok degil 6 ay icinde bu kardesinin daha neler yapabilecegini goreceksinnn,o zaman deneyebilen varsa gelir dener...:heyoo:
Hakan abinin ve alinin emeklerine Sizinde kesenize bereket Cok güzel oldu...
Sorun zaten ağırlıkta. Sökülecekse yazık o arabaya. Ama dünya kadar şeyin sökülmesi lazım. Sadece arka koltukların sökülmesi işe yaramaz. Araba gel olarak güvenlik unsurları nedeniyle ağır. Kapı içleri bagaj kapak tertibatı cartı curtu herşey sökülürse o zaman işte RS4 gibi olur. Ama kasada çok büyük.
Aleme ibret olsun derken. Birileri araba ile alakalı bişey mi söyledi . Araba kötü bir araba değil ki.Sadece stock olarak verdiği güce göre hızlı olmamasının nedeni çok ağır olması. Bazı şeyleri yaparken zaten bunu göze almış olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi yaptıktan sonra geçilirseniz ağırlığa bahane bulmayında. Tabi bide şu var bunları yapıosunuz iyi güzel ama şanzıman nereye kadar dayanıcak biliyor musunuz.?
Tek tavsiyem modifiye işinde hırs yapmayın her zaman daha hızlıları çıkacaktır. Hırs size boşu boşuna para ve zaman kaybettirrir. Açık ve net konuşiim bu araba ile içine jet türbini koymadığınuz sürece Türkiyede en hızlı olamazsınız.
El,elin essegini turku cala cala ararmis...
Ali'nin derdi Tr de en hızlı olmak değil,öyle olsa çok daha farklı araba alırdı zaten.Sevdiği bir aracı dahada hızlandırmak derdi.Onuda gayet güzel yapıyor.Jet motoru felan koymak gibi bir niyetimiz yok yani:)100-200 8 sn altına insin yeterli.Vadedilen güçlere görede çok zor değil bu süreler.
Bu arada fuarda Polo r wrc gördüm,1.6 motor 220 hp:)300 hp ye yolu var gayet kolay,şaka makinası gibi.
maşallah sw seçeneği çok iyi :)
biz sana gerçekleri yazıyoruz senin ettiğin laflara bak. Buraya video koyduktan sonrada kimseyi susturamazsın. Dediğim gibi yaparsın konuşursun biz de tebrik ederiz, bilmeden başkalarının söyledikleri ile havaya sıkar gibi laf etmek kolay. Attığın mesajların biri birbirini tutmuyor.
valla aracınızın maşşallahı var çok emek var belli kazasız belasız sürüşler dilerim yaşınızda baya büyük saygısızlıkta etmek istememde bu forum çooookkk atar gider gördü sonuç olarakta herkez hala konuşabiliyor herkezi susturmanız biraz zor...
el elin eşşeğini türkü çala çala ararmış yerine bence buraya daha uygun bir atasözü var.
el yumruğu yemiyen kendi yumruğunu değirmen taşı sanarmış..
demem oki arabanızı polo gti larla deilde sizin turbonuza muadil turbolar bulunan araçlarla denerseniz kim susar kim konusur görmüş oluruz..
tekrar kazasız belasız sürüşler dilerim
aykut abi çok güzel yazmışsın arkdaşında ugraşıyo ediyo ama hani herkez az çok ne kadar gide bilecegini biliyo sanırım yanlış hatırlamıyorsam 700 800 hp çıkartıcaksınız arabayı bende merakla bekliyorum nasıl olacagını eminim çok keyifli ve güzel olacagından şüpem yok ama burda isim belirterek yazarsa kimse üzerine alınmaz ortalıga yazılınıca yazılar dogal olarak herkez üzerine alınıyo herey saygı çerçevesinde olursa kimse saygısını birbirine kaybetmez o yüzden bence biraz daha relax olunması.