User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
122 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 30 Mart iZMiR Drag Videoları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://rapidshare.com/files/10393671...1_ivi.rar.html
    tek tek youtubeye koymaya üşendim
    bendeki videolar bunlardır
    iyi seyirler
    süper çekimler eline saglık daha var mı
    http://www.youtube.com/watch?v=K1aeQIIbTXA
    telefon n93 galiba

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu ben kamerayla çektim ama arada bitane k24 le 206yı benim n95 le çektim o daha iyi çekmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eline saglık bizde video çekicek arkadaşı (alfa 156) zorla drag'a soktum video çekemedik
    n93 n95 carl zeis mercek mükemmel video çekiyor.
    eg ile ilk kalkışımın videosu'nu bulamıyorum.
    yanlış kalkmıştım sebebini anlamaya çalışıyorum.

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar çekebildim walla yaw
    ewt telefon n93..
    geç geldi aklıma çekmek
    bide kız arkadaşım da yanımdaydı sıkıldı onunla gezdim biras kaçırdım biçok yarışı

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede yok senin b20 ile kalkışın yakalyamadm pistin gerisindeydik o sırada senin araba o gün kalkanların içinde en iyilerdendi b20lede fena yürümedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sagol,
    amacım sadece ufak şeylerle bişey olur mu yoksa degmez mi anlamak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sagolasın bunlar çok güzel hatta abartıp type-r'la olan varmı

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BRo bana bana konuşma ulusala Gel ozaman baanane mahalliden bana hayallerle konuşma justy beni bağlamaz E bağlar istersen gel ulusala resit kendi typerınla geçilmek geçilmemek benim hırsım deil senin hırsın nalaşılan bu senin m6 yı typer geçememe olayına gelr gider huahuahuauhahuahu NERDE m5 AAAA satmış dimi yaa resiyt bana boş konuşma burayıda kirletme ulusala girio k24 girersin sende ozaman konuşurus okeymi cnm al 2 ye baqim sen hadi ben kimseeye bişi demedimki keske aynı kiloda olsa ve slickler olsaydı dedim neden gocundun senöle ya

ben gerekeiz konuştuğunu sölesemde senin 328 in düyayı geçerdi muhabbetine dönersin uzun uzun yazarsın burda. neyseee sidik yarışına girmeyelim Drag arabaları srun çıkarır çıkarmaz diye bişi yok msupra ile Tm denicekti transferi kırıldı kimse bişi dedimi eyvallah deyip susucaksın ki sen dış kapının dış mandalısın öle atlayı vermişin anlamadı sen nie böle atlar olsun resit Kardeşim
    benım gordugum sende dış kapının dış mandalısın justy tartıstıgın gunu bılıyorum ogunde ben dedım evo tm slık yok kılo farkı var arac normal bınek arac justy drag aracı dıye, resımlerı koydunuz orda kımse demedı tm normal lastık var sardı kımse dedımı gordugunuz halde yorum yapmadı kımse acayıp boş konusmalar herkez kendı tarafını tutuyo gercek gorduklerınızıde burda aslan gıbı konuscaksınız burda senınde basına geldı sardı makıne yapıcak bısey yok kıloları hesaplamısın slıklerı hesaplamısın ozaman turbo typerıda m6 kılosuna getırde bıdeneyın ahahahaha burda bıseyı kırletmıyorum gecıldın gecıldın. k24 laf atmadım araba tr en hızlı atmosferık typerı benım bıldıgım, bı dahakıne gecersın dedım eee yasıne b.. atıyosun sende ıyı kaldırdın makıneyı masallah)
    msupra vıdeolarını ızledım defalarca kac sn yaptıgı baktım noslu halı ızmıt pıstınde vıdeoda bellı, acaba merak ettıgım tm transferı kırmasa o gruba alcaklarmıyıdı merak ettım daha grubu bellı olmayan arac transfer kırdı pıste gelmeden kımse bısey dıyemezdı zaten. neyse burda gruplasma yapma bence ben kımsenın tarafını tutugum yok justy tm tartıstıgın gun aklıma geldı ıcımdekılerı soyledım aynısı basına geldı. k24 cemal abıyede başarılar ulusalda. aracın masallahı var.

CTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece bir eğlence günüydü bunu zaten bılen biliyor ....istanbuldan iş için bursa ve balıkesirde olmam gerekiyordu hatta başka arabayla gidecektim malalrı aktardık savaşın dükkandan akşam 5 den sora çıktık işlerimi gece 2 gibi balıkesirde bitirdim, hadi ordan izmir 2 saat mahalli drag var bi izleriz dedik, uuzn zmandır görüşemediğimiz arkadaşlarımız var hem görüşmüş oluruzz diye dewam ettik izmire ...

yarış günüde özgünden binbir güçlükle ehliyetini alıp kayıt yaptırdım gir dedim bu sefer ben tribünden izlicem k24de en f azla emeği olanlardan biri olarak onun kullanmasını istedim napıyosan yap dedim , geçtik kuleden izlemeye , abi dedi slickler hani + 140 kg ben .......

başka bişi yazmaya gerek yok sanırm çokda eğlenceli geçti geçildik geçtik mevzusu değil uzaktan konuşmak olmuyor pistte olmak orda heyecan başka birşey , b20 geçti tebrikler boşmuş 800kg mış arada 500kg ye yakın fark varmış (biizm arabada çantalar anfiler 18ler vb..) elbetteki faktör ama, hiç bi zaman bunun arkasına sığınmadık biz k24ü caddede de kullanabilelim diye yaptık yoksa 20-25 yaşında bi civice oturtmak hiçde zor değil ..

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece bir eğlence günüydü bunu zaten bılen biliyor ....istanbuldan iş için bursa ve balıkesirde olmam gerekiyordu hatta başka arabayla gidecektim malalrı aktardık savaşın dükkandan akşam 5 den sora çıktık işlerimi gece 2 gibi balıkesirde bitirdim, hadi ordan izmir 2 saat mahalli drag var bi izleriz dedik, uuzn zmandır görüşemediğimiz arkadaşlarımız var hem görüşmüş oluruzz diye dewam ettik izmire ...

yarış günüde özgünden binbir güçlükle ehliyetini alıp kayıt yaptırdım gir dedim bu sefer ben tribünden izlicem k24de en f azla emeği olanlardan biri olarak onun kullanmasını istedim napıyosan yap dedim , geçtik kuleden izlemeye , abi dedi slickler hani + 140 kg ben .......

başka bişi yazmaya gerek yok sanırm çokda eğlenceli geçti geçildik geçtik mevzusu değil uzaktan konuşmak olmuyor pistte olmak orda heyecan başka birşey , b20 geçti tebrikler boşmuş 800kg mış arada 500kg ye yakın fark varmış (biizm arabada çantalar anfiler 18ler vb..) elbetteki faktör ama, hiç bi zaman bunun arkasına sığınmadık biz k24ü caddede de kullanabilelim diye yaptık yoksa 20-25 yaşında bi civice oturtmak hiçde zor değil ..
    katılıyorum aynı seylerı dedık sadece ben ozgune justy evo tm ornegını verdım ordada aynı pozısyon vardı tm teyıbı cd hersey ıustundeydı ıstepnesı slık lastık bıle yoktu. artı orjınal 17 gırmıslerdı ozaman okadar konusuldu justy gecemez edmez ama kımse slık olmadıgını standart fabrıkada gıbı geldıgını kalkısta dort ceker aracın nekadar sardıgını duman dumana verdıgını resımlerde vıdeoda gorduk ama ıste taraf olunca gozlerı herkez kapıyo ben sadece onu bu sızın aracla olanla aynı oldugunu soylemek ıstedım
    burda araba kırletme veya kotuleme yapmadım mesajlarım hepsı duruyo zaten.yınede masallah ozgun lafı vardır emege saygı ama kendı araclarında emege saygı olsun olmıyıcak ogun justy tm kalktıgında bunları goz onunde bulundurmadı kımse gozlerını kaparsan emege saygı kalmaz cemal abı masallah tekrardan.ulusalda başarılar.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cemal abi en son kullandığımdan beri bi 180 hp daha arttı araban. Bi tur istiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sagolasın bunlar çok güzel hatta abartıp type-r'la olan varmı
    malesef typerla olan kalkısınız yok daha o zamana tirübünden asagı inmemiştim

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan Hilmi dağıtmıyacaktın şu b20yi bak konuşan olucakmıydı şimdi alayına gider yapardı o araç. şartların bırak eşit olmasını orjinal kiloda dahi olsalar sadece slick yeterdi diyorum k24 dü kendi sınıfında geçecek atmosferik makine trde yok arkadaşlar bunu bilin.

http://www.youtube.com/watch?v=8J0_5...eature=related

Yeşil araç herhalde tr nin en güçlü b20si kilosuda siyah si ya yakındır.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim aracım 1040 kilo ve 268 hp idi

cemalle ankarada kalktıgımda aracımda bir problem vardı hatta yarıştan sonra söktügümüzde tek subap yayının kırık oldugunu gördük o gün aracım 212 hp cıkmıştı nerde bu beygirler diye düşünüyorduk

Yasin BG nin beni gectigi gece de aracım 212 hp idi dyno cıktıısını yasinde gördü hatta ayıp olur diye getirdim ve denedim aracımı

ama şunu söliyeyim B20 gercekten güsel makinadır ama hiç bir zaman K24 dün gücünü cıkartamaz avantaj kasa avantajıdır EP kasa diger kasalara göre kötü tutunmaktadır mesela EG - EK dan cok daha iyi tutunur

sonuçta ulusala giricekse Sİ 920 kg olmak zorunda sürücüsüz şu an kaç Kg oldugunu bilmiyorum ama cok merak ediyorum 275 hp nin dyno cıktısını görebilirmiyiz ?
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulan Hilmi dağıtmıyacaktın şu b20yi bak konuşan olucakmıydı şimdi alayına gider yapardı o araç. şartların bırak eşit olmasını orjinal kiloda dahi olsalar sadece slick yeterdi diyorum k24 dü kendi sınıfında geçecek atmosferik makine trde yok arkadaşlar bunu bilin.

http://www.youtube.com/watch?v=8J0_5...eature=related

Yeşil araç herhalde tr nin en güçlü b20si kilosuda siyah si ya yakındır.
    ayrıca K24 ü 300 metre ve üzerinde gecicek araç yok diyelim cünkü cok sarıyor ve gidemiyr ilk metrelerde
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni B20 ler yolda zaten 2 tane bakalım ortam baya kızışıcak gibi duruyor ulusalda
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulusalda 4 tane araba girerse bende Rs le girerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulusala bu yıl 2.0 kategorisinde 10 a yakın arac katılıcak büyük ihtiml
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)