Stage4 cupra kadraniyla assa yukari ayni gibi geldi bana tabi videodan goz yanilmasida olabilir yaniliyor olabilirim.
Stage4 cupra kadraniyla assa yukari ayni gibi geldi bana tabi videodan goz yanilmasida olabilir yaniliyor olabilirim.
Videolardan bu şekilde algılanabilir,
ancak açıkçası stage 3-4 Cupra ile pek denk değil.
2 nedeni var, ağırlık beygir oranı , ve diğer neden ise güç farkı.
Nos lu uzama videosunu arkadaş yetiştiremedi , yarın yükleriz sanırım biraz daha ipucu verir.. Bu arada yarın Calibra turbo 0-220 kms videosu da yükleyeceğiz... O sanırım senin bahsettiğin araçlara yakın olabilir...![]()
Videolari sabirsizlikla bekliyorum. Farkli araclarin catara patara videosunu izlemek keyif veriyor. Kesenize bol bol bereket.
nos lu videolar noldu emre ve ali.hadi çatladık yahu![]()
çok başarılı gerçektende,ciddi emek var ortada,,saolsunlar o gün baya bi kulaklarımızın pasını sildiniz,,,pikapın şöfürünün şekil şemal kayması halen aklımda![]()
Bu 50 Shot Nos ile Uzama Videosu ;
Astra Gsi C20LET 1 85 Bar Boost + 50 Shot Nos - YouTube
Bu da ilk 50 Shot Nos deneme videosu (Balata Kaçırdı)
Astra Gsi C20LET 1 85 Bar Boost + 50 Shot Nos ilk deneme - YouTube
abi devamı nerde) akkaten çok keyifli bir gündü ya video hakkaten sönük kalıyor yakından görmek yada içinde olmak gerek. her video en az iki kişi vardı araçda gopro ile güzel çekimler yaparsak daha net olur sanırım. deneyecek arkadaş olsada denesek o da iyi olurdu tabi..
iyi iyi enka antrenmanları yapılmış![]()
Masallah cok saglam gidiyo
ali, sato saxosu ile deneyecek araba ariyodu bu haftasonu icin konusakda sıksınlar![]()
bence sapan gibi ilerliyor.baskı balata sorunu tamamen çözüldümü ,100shotla beraber ciddi hızlı olur.
kadir abi videosuz bırakmayın bizi![]()
Dr.Ecu AntaLya
Sato Saxo hazır , Gsi dan haber bekleniyor,bu akşam bile olabilermiş
Onur, ben gidersem çekmeye çalışır arkadaşlar izin verirsede eklerim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)