Hızlanma esnasında görüntünün mayhoşlaşması ivmelenmeden sanırım. Valla zamanda yolculuk serisini aklıma getirdi. Çok iyi olmuş. Araç içindekilerin tepkilerde güzelMaşallah.
Hızlanma esnasında görüntünün mayhoşlaşması ivmelenmeden sanırım. Valla zamanda yolculuk serisini aklıma getirdi. Çok iyi olmuş. Araç içindekilerin tepkilerde güzelMaşallah.
fazla başarılı, yanında başka bir aracla yurudugunu gormek guzel olurdu. masallah kazasız belasız...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
araçda ne gibi işlemler var yazarmısınız güzel yürüyor araç güle güle kullanın
O heyecanı yaşadım pc başında.
Ara hızlanmaların değerlerini merak ettim,dbn aldınız mı ?
Kazasız belasız İnşAllah.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
4 Çeker 1 ve 2. viteste ciddi bir avantaj hatta yerine göre 3. viteste dahi, ama otoban asfalı olursa 3. vitesten 2 çeker kullanıyorum. Hem baskı balatayı daha az yoruyor, hemde uzunda yürümesi 2 çekerde daha iyi.
4 Çekerde hareret bile daha erken kalkıyor (yüke daha fazla kaldığından) , aslında denemek lazım ama önce 2 çeker kalkıp, tuşla 4 çeker iptali yapılabilir. Ama denemedim açıkçası
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler
Araç C20let orijinal - yani Klasik adıyla SFI TURBO
Haltech e8 ecu var
Je piston
Forged rods
Garrett GT3076R
830 cc Siemens Deka
vs. daha detaylı spek yazarım ama ana hatlarıyla bunlar
Valla 5 sene filan oluyor sinan abi beni bi calibraya bindirmisti, stocka yakin bi arabaydi ama o zamanlar beni cok etkilemist
bu da cok basarili olmus.
bi de sinan abi 3 sene filan oluyor, ls1 bobinleri alirken biraktim bu isleri demistidevam ama heralde
![]()
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
çok güzel maşllah 2 yada 4 çekere alma durumu nasıl oluyor nasıl bi sistem var elektronik difransiyel galiba ?
simetrik 4 çeker mi bu sistem güç yarıya düşmüyor mu 2 çekere alınca ?
uzun zamandır izlediğim en keyifli videoların başına geldi
maşallah araçlara, c20let sesi ayrı bir güzel cidden.
maşallah türkiyede yürüyenini görmüş oldum ilk defa![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)