maşallah çok güzel bi rolantisi var pejoların bu olayı süper bende pro egzantrikte bile standart gibi um 106'nında yakından sesini dinlemek nasip oldu duyduğum en güzel ses diyebilirim rolantisi arkamda sürekli stop ediodu ışıklarda durunca![]()
maşallah çok güzel bi rolantisi var pejoların bu olayı süper bende pro egzantrikte bile standart gibi um 106'nında yakından sesini dinlemek nasip oldu duyduğum en güzel ses diyebilirim rolantisi arkamda sürekli stop ediodu ışıklarda durunca![]()
aynen öyle adam duramıyo sürekli stop ediyo
sen anca vtec killer egazntrik takıcaksın ki rolantin oynasınyoksa hondalarda ip gibi stag2-3 egzantriklerde bile
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
bu vijdansıza beyin kasnak egz takılırsa ne rs dinler ne gti nede gsi acıkcası sevmezdim 306 gti leri bu arac bakıs acımı değiştirdi özellikle en hızlı rsle olan videosundan sonra
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
o videolar motor açmadan kapak açmadan önceydi
yeni denemelerimi videolar bölümünde görebilirsiniz sr vtec'le cvk rs'le ve kadran videomu
teşekkür ederimen hızlı vtec dediler denedik, en hızlı rs dediler onla da denedik
Allah'a şükür bileğimiz bükülmedi hiç kendi speclerimizden üstün araçlardı hepside.
eyv kanka.
sağol panpaa
maşallah ses amerikanları anımsatıyor
ben bişey yapmadım kanka AHM Performance yaptı bütün suç onunhızlı yap dedim elinin ayarı fazla kaçtı çok hızlı oldu, egzantrik alamadım ahmet abi dedim boynumu büktüm şimdi bişey yapcam üzülme dedi böyle yaptı, korkuyorum adam arabaya bi parmak daha atıcak bu sefer typer'ların en hızlısıyla deneticek beni diye hahahah
şimdi bişey yapıcam dediği zaman korkmak gerek yani
eyvallah kardeşim.
teşekkür ederim
çok sağol![]()
kadran videosu cok basarili 14 sn gibi bisi saydim 170den sonra baska gidio![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)