Alican araban iyi maşallah da önce bir um 106 ile dene bence arada nekadar fark var ona göre hesabını yapalımAynı garajın arabası abi deniyoz zaten diyosan farkı söyle özelden ben sana bi hesap yapayım
![]()
Fhe li typer veya s2k ararken egzantrik takıp dbs ile yürürdük demek kendini kandırmak olur ,emin ol takılan her parça arabayı öyle aman aman götürmüyo
bu arada kadranlara takılmayın maşallah deyin adamı dalgaya almayın..
Kadran çeken diğer arkadaşlar varsa iphone koyun arabanın biyerine gps den görelim 60-200 leri vs. kadranla alakası olmadığını ordan net görürüz
Buraya bir kadran videosu koymuşsan tabiki süreler karşılaştırılır ve hesaplanır..
1- ygz typer la 100-180 kadranına bakarsan aynısın ve sen kadranına ve yola inanıosan mantıken o 60kg yükünü ve bagajını attığında geçmen gerekir ygz yi şuaki halinle doğrumu ?
2- CVK rs 5. vitese 200 den sonra atıyor e atamayınca yanına gelmende çok doğal zaten sonuç olarak biz 180 e kadar olan kısmı hesapladığımıza göre yani senden 100-180 ivmelenmesi daha hızlı çünkü 180 de önünde doğrumu ?
3- Arabayı kullanan önemli değil sen burda 60 kilo ağırlık var bide bagaj ağır dedin bizde ona göre hesapladık doğrumu ?
4- DBS ile denemen istense bile bu kadrana göre rahat rahat yürürsün bence egzantriğe beyine falan gerek görmessin sen bu kadranla (tabi kadranına güveniosan ki güvenmişsin koymuşsun demekki) doğrumu ?
Ama sana bir ipucu vereyim senden daha iyi ivmelenmesi olan CVK rs ygz typer a 150-160 lara kadar dayanıyor gerisi sana kalmış..
maşaallah![]()
TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !
alican masallah kanka![]()
bişey sorucam gökhanla denedıgınızden sonra net kaç boy almıssındır baya farklı cünkü gidişi
kadir abi kadranda hata payı zaten var. ayar yaparken racelogic'in dalgasını bağlamıştık, 140lar giderken ben racelogic 120filan gösteriyordu yanlış hatırlamıyorsam belki 125 filan.
ama bu her arabada olan şeyler yani. neden benim aracıma takıldı kafalar anlamadımhata payı olmayan kadran var mı?(kendi klasmanlarımızda, 106lar, vtecler,rs'ler vs.)
um ile denemedik abi
beyin-egzantrik,yay/şapka,mekanik itecek, ayarlı kasnak + ahm performance kaç boy verirse o kadar hızlanırım abi işte hesabını sen yap![]()
( dbs işin şakasıydı orda adları geçtiği için yazdım, anca 1-2vites tutunurum sonra kıçına tekme yemiş gibi gider)
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Egzantrik seçimin ,emme durumu vs önemli etkenler abicim ,mekanik itici işini kadett berk yaptı öyle aman aman olmadı diye biliyorum hepsi hesap kitap işi ..Atmo yürütmek gerçekten sıkıntılıHerşey gönlüne göre olursa 15-18hp alsan o da 6-7boy hızlandırır seni
Tabi bu benim tahminim
![]()
ben mütevazi davrandım 5 boy dedim geçmiş sayfada ama gönlümden geçen ve mantığıma uyan senin yazdığın
abi herşeyimiz belliydi, egzantrik kasnaklar vs. vs.
bende diyorum ki egz,subap,ayarlı kasnak,yay şapka,beyin ile 20 ile 30hp arası bişey alırdım
tabi demelerle olmuyor malesef![]()
tamam da ben aksini iddia etmedim ki?
yani kadran hatası bütün arabalarda mevcut neden takıldın onu anlamadım
sen yokuş aşşağı basmış imasında bulundun, yani ben aptal mıyım kendimi mi kandırıcam orda en hızlı rs'inizle denemem mevcut o ne kadar gdiyorsa bende o kadar gidiyorum işte yani![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)