masallah kanka
Printable View
masallah kanka
yenı araçlarla yenı vıdeolar eklendığı zmn daha akıldakı soru işaretlerı gıdıcek dıye dusunuyorum
stock vti ferrari geçse kimse altında bişey aramaz nedense bu pejolarda illa bi bit yeniği aranıyor özellikle 206 gtilerde. gitmez yürümez diyenler buyurun izleyin. tekerinize taş gelmesin kocaman bi maşallah 206ya gerçi daha öncede 206 gti yürümez diyenlere karşı bi sürü video vardı söylenen sözler belli araba patates siz kendinizi böyle tatmin edin en iyisi herşey ortada
abe güven nabtın sen bea :D :D maşallah 206 ya gideri buralra kadar geldi artık gelsinde görek eskişehirde ( kutsal sen sus mualefet barzo ) :D :D
206 yı goren herkes beklenmedık sekılde cıgerlı dıyor demek kı araç gidiyorki diyorlar zaten başka araçlarla deme yapıp video attığımda daha iyi anlıyacaksınız diyor bence noktayı koymuş araç sahibi .
olmaz yada olamaz diyenler bekleyip görsün diyeyim ;)
ayrıca maşallah ı mızı eksık etmeyelım bende 206 nın yurudugune ınanıyorum
maşallah . 60-200 ü kaç gti ın
Usta baska araclada video koysan bu gti dolu derler ben 20tane video koydm hala inandiramadim umarim sen inandirirsn:D bu sonuc gayet normal bence :) bu arac kirmizimi videoda belli olmuyor ama?telden giriyorum. Kirmizi su plakali bi gsi ile beylikduzu tarafnda bende skmistim sonuc bundanda vahimdi:D
Neden 206 clarin kaderi hep bu oluyo :)
astra da lexmaul olabilir ama acaba replika mı. Türkiyeye giren orjinal emme 4 ya da 5 tane. Piyasada geri kalan hepsi burada yapılmış replika. Düzgün SFI lexmaul ve düzgün chip ile 5 e kadar cooperS in 2 boy önünde yürüyor. Grey market 190 lık RX8 leri rahat geçiyor. 20 kere denedik gördük. egzantrikli 106 sadece 2 boy geçiyordu uzunda astra yaklaşıyordu. XOR korayın VTEC ile kafa burun yürüyordu. Benim S70 T5 le kafa kafaya gidiyordu 200 e kadar ki O GSI da chip yoktu. Diyeceksin sizin GSI ciğerliymiş. 3 tane GSI ımız oldu. 3 ü de mi ciğerliydi aynı gidiyordu.
206 gitmesi gerektiğinden hızlı maşallahı var gsı ile baz alırken 206 nın yürürünü görmeden yorumlar acımasız olur o 206 306 da geciyo rs de kovalıyo...
sağlıklı 206 gti gerektiği gibi maşallah
iki aracada maşallah ama yanlış anlamayın ama bu speklerde gsı 3 te ayırmaya başlamısı lasım bana göre ama ayıramadığına göre biras sıkıntılı olabilir veya plotaj farkıda olabilir ama 206 gti da güzelmiş maşallahh
Vaybe çok güzel denemeler olmuş belliki.
Benide çağırdınızda ben istanbuldayım maalesef.
Güven çok güzel ciğerli bi 206 almış tekrardan hayırlı olsun maşaAllah.
İleriye doğru daha güzel iyileştirmelerle çok daha şaşırtıcı gidecek ve burda da bi ton tartışma çıkacak:) orası belli.
Yeni deneme videoları bekleruk havalar ciciyken:)