zz ye kocaman masallah:))
Printable View
zz ye kocaman masallah:))
206 GTİ konuları gündeme bomba gibi düşmüş gene Cruel vakaları gibi :D
Maşallah ZZ ye
Bu arada videodaki ses Driver Okan Tüfek dimi ? :)
GTI haddinden fazla yürüyor maşallah konuşmuştuk kanka zaten şimdi gördük maşallah :D
güven bu konuya rs ile denemeni ve bitanede kadran videonuda ekle sen bence 206 gtı nın yürürünü daha kolay kestiricek böylece bazı arkadaşlar...
sesten 206 cok iyi gibi durmuor ama sesten ne kdr belli olur yol yokusmu vs
bence 206 ya uzunda bile yaklasamamasi hatta acilmasi gsi in guc durumunda bir sorun oldugunu gosteriyor.. yoksa 3. viteste oyle giden gsi 180 lerde gelmesi lazim..
gsi ın specler iyide gerektiği gibi yürümüyo bi sıkıntısı var bence.bu speclerde sağlıklı bir sfı 'n yine bu speclerde 206 nın 2-3 boy önünde gitmesi lazım.
iki aracada maşallah,sonuçta ZZ daha iyi yürümüş...
Başarılı şaşırdım açıkcası 206 Gti o kadar gidiyormuydu dedim kendi kendime yada GSi o kadar gidemiyormu sorusunu doğurdu neyse haticeyi boş ver neticeye bak dedim sonra :D
O sisler kaç kelvin braa be maşallah :D
maşallah araclra 206 ya ayrıca maşallah
vay be filtre egzozlu 206ya geçilen gsi eminim sorunsuz düzgün giden bi gsi'dır :D maşallah diyelim
maşallah araçlara 206 iyi yürümüş
Bu iş zaten beceri,bilgi,tecrübe işi... sonuç olarak GSI geçilmiş o yüzden 206 yı tebrik ediyorum.
Bu videoyu görünce aklıma bizim GSI yı aldığımız gün geldi, tesadüf işte orta halli bi 206 bize selektör atıyordu.. Sorunumuz alternatörden çıkmıştı...
maşallah araçlara
ZZ 206 gtı 'a kocaman maşAllah,
araç hakkında bilgisi olmadan bilmeden konuşan arkadaşlar olmuş , astranın sorunlu olduğunu falan söyleyenler var ama yorumlar çok gereksiz olmuş bu deneme 206 nın ilk denemesi değil zaten, diğer denemelerde konsa konu açığa çıkacak zaten konuda bilgi sahibi olup aracın şaşırtıcı gittiğini söyleyenler olmuş ve gerçekten zz 206 gtı olması gerekenden fazla gidiyor ve araç şuan tamamen stock sayılır, orjınal hava filtre borusunu ucuna takılı sittirib..tan takılı bi filtre ve orjinal egsoz borularında sadece kat iptali yapılmış sona takılı bir egsoz borusu :)
bence aracın daha çok gideri var ileri doğru inşAllah dahada hızlanacak ve videolarını izleyecez :)
maşallah 206 valla sok olmadım diyemiyem gsi mı yürümüyor 206mı cok yüklü cözemedim kimse yanlış anlamasın su gsi zamanında cok güzel giden.bir aractı ya arakadaş yürütemiyor yada gsi artık okeyı dönüyor
Maaşallah GTİ ye yürümeyen 206 gti kalmayacak piyasada :)