hiçbir 206 gti gerçek bir ciğerli gsi ı geçemez varsa 206 yapılı gti gsı ımız var gelsin geçsin istenilen tarihte rolling yapılır
Printable View
hiçbir 206 gti gerçek bir ciğerli gsi ı geçemez varsa 206 yapılı gti gsı ımız var gelsin geçsin istenilen tarihte rolling yapılır
iste bizde aynı böyle konustuk aracı almadan önce.stock bi 206 sağlam yürüyen chipli falanlı filanlı 106 yı 306 vs gecemez dedik.yola denemeye cıktıgımıza sonuc farklıydı baya bi :)almadan önce göstermediğimz yer kalmadı.arac stock.bi kac video war elimizde arac sahiplerinden izin alıp koyucaz kısmetse.bakın sakın yanlıs anlamayın.bi iddiamız yok hiç kimseyle.sadece sasırtıcı giden bi arac bunu göstermek istiyoruz:)
Madem gsınız var bızım speclerımz bellı buyrun gelın deneyelım ıstenılen tarıhe bızde uyarız
herşey ortada geçemez diye birşey yok geçmiş işte siz neyin davasını güdüyosunuz hala
Osman abi eski opelcilerdendir .D noktayi koymus :D
Gecen lexli chipli bir gsi surdum 2 yi 300 metrede bitiremedi onun gibi kotu bir gsi buda galiba
ya neyin noktası konmuş Allah aşkına çocukmusun ya, adam geçmiş bir sürü adam 206 fazla yürüyo demiş sonra biri çıkıo geçemez dio nokta konuyo
alın buda akşam 206 RC ile 206 Gtı denemesi ;)
http://www.techturkey.com/forum/vide...zy-206-rc.html
kesin gs 206 nın gsi ıle denemesını bende ıstıyorum vıdoeları merakla beklıyorum :)
bende denenecek akşama kısmetse yanınızda olucam arkadaşlar kadirdeki gsi lar benim sayılır
Maşallah deneyen araçlara, gtı beni şaşırttı..
vay be zz 206 gsi da gecmiş ozamanlar :D cok seviyodum bu 206 yı suanda nerde acaba ? en son corludaydı.