maşallah scli si güzel yürümüş vtida neler var konuya baktım ama göremedim yazılmışsada gözüme çarpmadı
bar açmadan bu şekilde bile binilir gayet tatmin edici
Maşallah allah nazarlardan saklasın güzel yürüyor![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Aynen avrupaya gectik gultepe sapagindan donelim dedim orda memur olmaz tam kanyonun onunde racing motosiklet orta refuje patlayip yedek parca olmus birsuru memur var tam iclerine dustukbizimle ilgilenicek pek durumlari yoktu gece 4 te nelerle ugrastik hala yollarda araclar vardi bu istanbulun yollari nezaman bosalicak acaba
tesekkurler vti da neler var bende pek bilmiyorum 0.3 bardada cok zevkli araci bu sabah sanayiye biraktim hem bikac detay boya isi yaptiricam cila vs hemde basinc icin kasnak yapilacak basinctan sonra nasil bir hal alir hepbirlikte gorucez 0.5 barda 190+hp lerde typer larla yurur diye dusunuyorum
basınç açtığında bir daha deniyelim farkı gör serdar.
POLO CUP
SİZİN HAYALLERİNİZ, BENİM GERÇEKLERİM VAR !!!
ÖZGÜR ERMEK
Benimle kistas yapma gorkemim sizinle denedigimiz gun filtre yukardaydi yani v2 nin altini cikart ustude direk pervaneye denk geliyor filtre islanmisti ve alt kismi soktum ustten pervaneden sicak hava cekiyodu ogun araba. Yurumedi 2-3 boy geriledim
Su an tekrar filtre altta temizledim taktim su an normale dondu
O araba ile 2 kere denedik rampa yukari 3-4 boy arkamda kaldi duzde 1 veya 1-5 boy gerimdeydi tam anlamiyla yol olmadigi icin yinede net sonuc olmadi
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)