beni bekleyin geliyor bu hafta malzemeler :D
Printable View
olm ürkütme ceylanları dedik o kadar :) masallah. O aracın kaderi yürümek degil kosmak hehe
bu araba cok güzel yürüyor yeni hali ile dbs ve ygz ile denemeleri güzel olurdu hatta white rs ile
Hahaha sagol kankam bayragi devraldigimdan beri kosturuyoruz delioglanla:D
Herkezin bi belalisi var seninkide Osman :D
Bu ara hayirli islerle ugrasiyorum pek roll a zaman yok ama cikarticam 1 gece :D
Valla abi cok arkadasimda var S2K inatla ben almadim ama hepsi satti hepsi S2K bidaha aldi cunku S2K dan sonra alinicak en iyi araba yeni bir S2K almakmis :D
mini specleri nedir bilmiyorum ama bence kocaman maşallahı hak ediyo :icon_tup:
Ne içirdiniz bu Miniye_? :D
Maşallah.
Maşallah eskisinden iyi olmuş heralde.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
adı değil işlevi önemli diye boşuna demiyolar :D
olum bak git :) yasin seni geçmek için 2871 turbo fazlasıyla yetiyorda böyle senle oğraşmak daha zevk veriyor :) eveeeeet ve telli oğulları ile sefer oğulları geri döner :) :) :) ben kafaya taktım maksat seni orjinal turbo ile ğeçmek araban kaç aydır yatıyor 300 hp çıkar heralde :) :)
maasallah emg cooper a cıdden ıyı yuruyor, kazasız belasız abi :)
Speclerimin büyük kısmını yazmıştım yazmadığım ufak tefek şeyler var sadece teşekkürler :D
uzun zamandır birşey yedirip içirmiyoduk cezalıydı zincirlemiştim çocuğu :D
Teşekkür ederim Engin abi biraz daha canlandı iyi oldu :)
mini kanka boyu küçük icraatı büyük :D
Teşekkür ederim en önemlisi kazasız belasız zaten :D
kanka maksat senle oğraşmak hertürlü gider :) :) 2871 yapması birşey değil sonra aklın çıkıcak :) turbo yapıcaksın ben 30r takıcam senmi veriyosunlen benim paramı git böyle gayet mutluyum senle çekişmek herzaman zevk verir bana geçsemde geçilsemde rolling de üzerine anlayışlı adam tanımam kankamsın :) ;) bu arada artık sökük araçlarla rolling yapmıyorum herkez koltuğunu (sileceğini) taksın öyle gelsin :)
editttttttttttttttt
yasin seni istiyorum :) :) :)