adam inanmış olum 306yla değil ben senı 206yla gazlatcam![]()
şimdi ben filtre egzoz kalcam kanka sen kelebek emme yazılım ne varsa gırcen ölemı ayıp ayıp sanaşaka bı yana bı 306 ya daha tecavüz edilicek ona acıyorum
![]()
taş falan yok kanka kactane duzgun orj kaldı da boyle bısey yapıcan al bı yıkık 306 oyna dur ustunde
kanka kasnak lazım mazım değilneyse konuyu çip etmeyelim. videolar bölümünde benim aracımın rolanti videosu var bi izle onu sen yeterli
![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
kutsal hızlı olmak istiyorsan yapıcaksın bizde aldık kız gibi arabayı motor açtık, iyi ki de açmışım diyorum 306lar piyasa yaptı hiç olmazsa. görüntüden ibaret olmadıkları anlaşıldı
timing konusunda da işi bilen yerle çalışcanyoksa senin gibi subap yakalayan cok var timing den.
zaten 306ların duzgunu hep pıyasaydı kanka sen yurutmek ıstedın yuruttun ıyıde oldu ama ben hıc bozma taraftarı değilim uzuluyorum cok. kanka ben tımıng yapıp hemen yakalamaıdm sıbop cok gazladım ama zamanla mutlaka kurcalanan arac sıkıntı cıkartıyo üzüyo bıyerde neyse konu çok dağıldı pampalar 206 MIZDA MERMI MERMI![]()
şuna emin ol çalıştığın yer-kullandığın malzemeler arabanın ömrünü belirliyor
hemen yakalamamışsındır doğrudur ama sende bi yerde hata varmış ki yakalamış, yoksa imkansız. zaten garajcı adamsın temizde bakıyorsun arabalarına yani senden sıkıntı cıkma ihtimalide sıfır, yanlış yer kurbanı olmuşun
206 ya maşallah tekrar ama sende bi dene bunla kutsal yoksa içime sinmiyor bu deneme![]()
pisikolojık baskı uyguluyosun kardeşim kabul etmıyorum ben bunu geçılırsem 206yı ben alır 306 yı sana verırım buseferde ben senı gecerımmılletle denerken bütün mütevazilin üzerinde bana gelince bütün çamur ve çirkefliği yapcan biliyorum ben seni
bi 206dan korkucam hıc aklıma gelmezdı lan bızım değilde başkasının olaydı bu araç hayattan soğumuştum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)