teşekkürler erman
bende egzntrik te var. ayrıca benim şanzuman uzun. 1 barlar benim turbonun en verimli olduğu yerler. ama sonuc için denemeden bir şey diyemeyiz. zamanla başınçlar açılacaktır, o zaman hep birlikte görürüz ;)
Printable View
Abi iki araca da maşallah öncelikle, keyifli olmuş özellikle 5. vites denemeleri ancak kamera yenilemenin de vakti gelmiş sanırım, bu kadar özenle hazırlanmış araçlara HD kayıt şart bence :)
maşalalah her deneme yapan keşke sizin gibi olsa
teşekkürler arkadaşlar.
çekim kalitesi konusunda haklısınız. mükemmel gece çekimi yapan sony kameram vardı, arızalandı, bir turlu götüremedim servise. pzt bırakayım bari :)
BASINÇ açma zamanı gelmiş..
Öncelikle hem Mutluay Abi'me hem de Ersin Kardeşim'e de yüzyüze de söylediğim gibi, iki araca da kocaman bir MAŞALLAH!. Denemeler hem keyifli hem de dostane olmuş. Darısı başıma artık...
Bu arada örtmenim, video edit becerileriniz tavanda efem, çok beğeniyorum sizin editlediğiniz videoları. :D Ben de isterim böyle bir video haberin olsun abim, önceden haber vereyim dedim. :D
abi videolarını özlemişiz vala :) eline koluna saglık ama izmir eski gunlerini hakkaten ozledi...her 2 aracada masallah...
guzel denemeler olmus kazasız belasız
teşekkürler.
saolasın hakan.
hiçbirşey eskisi gibi değil, 3-5 yaş yaşlandık :) eski heyacanlar belki olmayacak ama bu izmirde hızlı araba yok demek değil. benim ve ersinin araçlara uğurun 1950cc turbo vteği ve özdinin 2050cc turbo integrasını da ekle. :icon_tup:
maşallah ikisine de güzel denemeler olmuş..sweetvtec hızlanmış :) biraz daha basınç açılmış videoları bekleriz hocam :)
maşallah araçlara çok keyif aldim izlerken.videonun girişindeki sesler beni benden aldı :)
coolvtec her zaman favorim olan bir arabaydı. vtec olsun turbo olsun iki araca da maşallah.
güzel denemeler araçlar ayrı güzel izmirde görünce gururlanıyorum tebrik ederim
maşallah araçlara :)
mşllh. 2 aracada..
harikalar, turbovtec imi özledimmmmm...