Abi iki araca da maşallah öncelikle, keyifli olmuş özellikle 5. vites denemeleri ancak kamera yenilemenin de vakti gelmiş sanırım, bu kadar özenle hazırlanmış araçlara HD kayıt şart bence![]()
teşekkürler arkadaşlar.
çekim kalitesi konusunda haklısınız. mükemmel gece çekimi yapan sony kameram vardı, arızalandı, bir turlu götüremedim servise. pzt bırakayım bari![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Öncelikle hem Mutluay Abi'me hem de Ersin Kardeşim'e de yüzyüze de söylediğim gibi, iki araca da kocaman bir MAŞALLAH!. Denemeler hem keyifli hem de dostane olmuş. Darısı başıma artık...
Bu arada örtmenim, video edit becerileriniz tavanda efem, çok beğeniyorum sizin editlediğiniz videoları.Ben de isterim böyle bir video haberin olsun abim, önceden haber vereyim dedim.
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
abi videolarını özlemişiz valaeline koluna saglık ama izmir eski gunlerini hakkaten ozledi...her 2 aracada masallah...
teşekkürler.
saolasın hakan.
hiçbirşey eskisi gibi değil, 3-5 yaş yaşlandıkeski heyacanlar belki olmayacak ama bu izmirde hızlı araba yok demek değil. benim ve ersinin araçlara uğurun 1950cc turbo vteği ve özdinin 2050cc turbo integrasını da ekle.
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
maşallah ikisine de güzel denemeler olmuş..sweetvtec hızlanmışbiraz daha basınç açılmış videoları bekleriz hocam
![]()
Crm performance
coolvtec her zaman favorim olan bir arabaydı. vtec olsun turbo olsun iki araca da maşallah.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
maşallah araçlara![]()
Dr.Ecu AntaLya
mşllh. 2 aracada..
harikalar, turbovtec imi özledimmmmm...
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)