Estagfurullah Hakan arabanin masallahi var valla sorunlarini cozdun canavar olmus iyice gordum videonu cidden cok iyi gidiyor kazasiz belasiz insallah .
Rocco da aero su iyi arac bayagi basik itg filtre 5000-6500 arasi cidden farkediyor yani gitmesi gerekdigi gibi gidiyor ne eksik ne fazla ..
R
Abi etil ile ilgili olarak sizin araclarda test etmedim ancak kendi aracimda sunu gordum 4-5 derece extra timing verip retard gormeden 10-15 nm fazladan tork almak mumkun ancak bunu degermi bilmiyorum %5 katki 3-4 derece retard varsa minimize eder gidisi mutlaka olumlu yonde etkiler ancak katkisi bence minimal olur benim sahsi fikrim en guzeli 97 oktana gore yapilacak tune etille falan ugrasmaya hic gerek yok bende kendi aracimda kullanmiyorum artik
R
Abi seni stepneyi sokerken gormusler ne olucak simdi
Saka bir yana harbiden sizin araba agirdi ee kursada ne demeli adam ankaradan geldigi bavullar bebek arabasi koltugu vs ile rolle cikti
Yani ufak detaylar abi allah size kaza bela vermesin en guzelide bu tatli sohbet iste![]()
R
Benden bu kadar arkadaşlar zaten acaip üşütmüşüm. Cetta Özgürcüm tekrar teşekkürler organizasyonun ve muhabbetin için .
Iyi geceler abi sagol varol geldigin icin![]()
R
valla biz girip yorum yapana kadar konu başını almış yürümüş.
Öncelikle organizasyonu düzenlediği için kardeşim Özgür Cetta'ya, katılan tüm arkadaşlarıma ve yorum yapan herkese iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. GT eski teknolojisi ile kardeşlerine ancak bu kadar tutunabildi. benim bir iddiam yoktu. Buluşmaya yetişebilmek için bagajda valizler ve bebek koltuğu ile geldim.![]()
Ama geldiğime değdi. Katılan birbirinden değerli insanlar ve muhabbet için ne zaman olsa yine çıkar gelirim.
Özgür ne adamsın yaevet abi aracımla özel ilgileniyorum. Seninle denememizde hatta Hakan ile son bir ufak deneme yaptığımızdaki versiyon değil üzerinde yeni bir map var.
Hakan senin arabanın da maşallahı var. Ama emin ol mavi rocco farklı gidiyor![]()
Bu arada Mert kardeşiminde arabası gerçekten keyifli gidiyordu. Videolar için ayrıca teşekkür ederim. Juggernaut da çok güzel çekimler yapmış, ellerine sağlık.
JCW çok güzel gidiyor ancak ben topspeed'te Murat'ı geçebileceğini sanmıyorum.
İlhan abi araban güzel gidiyor ya haksızlık etme. Rocco'nun aerosu, Özgür ve full depo faktörünü de unutmamak lazım.
Gecenin yıldızı Mavi Rocco ve Murat'ı tebrik ediyorum. Herkese tekrar teşekkürler![]()
Maşallah bütün araçlara
rocco nun pbox ölçümü hiç yapıldımı ? veya yapmayı düşünüyomusunuz ?
60-150 100-200 ?
Dr.Ecu
1 arpa boyu önde/arkada olmak, 2 pazar çantası hafir/ağır olmak değil bizim amacımız
Araç vesile oluyor sizler ile tanışmaya .
niye bana yazsın yaüstüme alınmıyorum arkadaş. Kesin sana yazdı mike
abi AFR values are confidential![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)