- Onun sekmesine ölürler, nasıl vuruyo kafayı o dururken öle patpatpat. Masallah pesekersoy
- Onun sekmesine ölürler, nasıl vuruyo kafayı o dururken öle patpatpat. Masallah pesekersoy
#KGdetanirlar
Barış eline sağlık ben beğendim valla bir tek hareket halindeki sahnelerde tavanın kadraja girmemesi gözüme battı
ama herhalde alçaklığa dikkat çekmek için yolu çekmişsiniz
Arkayı yeni kaldırdı yanlış yanlış hatırlamıyorsam hacı 4 cm daha basık olması lazım arka
@Low-rider
Bir gün sokak arasında düz yolda focusla giderken çocuklu orta yaşlı bir adamla karşılaştım. Çocuk parmağıyla arabayı işaret ederek babasına gösterdi falan tam o sırada yanlarından geçerken adam açık olan camdan içeri heyecanla seslendi bana lasitiği göstererek "sürtüyor sürtüyor çamurluğa sürtüyor!!" dedim "abi sürtmüyorsa sıkıntı vardır"hahah artisliğimi de yaptım.
Maşallah focusa.
Videoyu çeken arkadaşı tanımam ama fark etiiğim kadarıyla kadraj sıkıntısı var.Diğer videolarındada var e46 videosu var ondada arabanın tavanı yok hatta bir kısımda kapıların üst tarafıda gözükmüyor.Arkadaş hep janta odaklı çekimler yapıyor onuda çok yakından yapıyor.
Her videosundada dubstep kullanmasa iyi olur.
Saygılar.
Şuanki AİRMASS lı halinde çekim olsaydı iyidi ya maşallah maşallah focusada kardeşimede![]()
sade şık, ama Türk bayrağını başka bir logoyla kullansan daha güzel olur bencebiraz etiketçi işi duruyo
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Hep bi kornaya basmalarını bekledim ama malesef basmadılarneyse araca söz yok zaten maşallah çekimde çok güzel olmuş o tam kasisteki sahnede insanın yüzünü anlamsız bi tebessüm alıyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)