Harrrrst yapiodu olum bizim araba :)
Printable View
Harrrrst yapiodu olum bizim araba :)
:D abi öylede 0.8 bassa bile hızlıdır dedim adam hızlı abi emeğine saygım var :D
Macunum çok sağol kazasız belasız olsun bana yeter :D
Çok sağol zımba teli formumuzu korumaya çalışıyoruz :D
Canberkin üzerinde GT28 ayarında turbo var oem turbo yani mivec ile birlikte zımba gibi geliyo şu an 2.2 basıyodu ama canberk beni geçer diye düşünüyorum egzantrik falanda var Canberik in arbasına bndim roket gibi :D
Adamsın kanka o gece takım arkadaşım bi V10 içimden geçti hahaha
e tabiki abi zaten videolarda basınçlar başlarında yazılı :D turbo arabalar ile baş edilmeeeez baktı geçiliyo evc den hemen B kanalı 2 bar uzaya yolculuk :D
emg süper gidio ama evo da berbat ötesi gidio..
1.1 barda 30r duzgun ayarla egzntrıksız bile 400hp civarı cıkarır bu arac yanılmıosam max 350hp gıbı gıdıo:)o bile zor hatta..
arac eskı 61 plakalı carbon kaputlu araba zate eskiden beri sıkıntıları vardı
:D keşke bu arkadaşa birşey yedirip içirmeseydik diyorum hep mini için haha:D sağol kankam
Nihat sağol kankam hadi bir gün istanbula gelde bi yüz yüze tanışalım artık :D
Haaaarst externaldan :D
gecenin nişantaşı sarayda başladığı an çok komikti evo nun ön tamponu yakarım dedim can EMG yi komple yakıcam dedi yanlış anladı yine olmadı yine olmadı haha
Ulan bu arabayıda geçersen mini alıcam dedi
adam sözunu tuttu Mini aldı :D R56 king olucak başladı yüklemeye
aren araban the fastest cooper ever:))
laf yok zate ona sadece evo için konustum ben
tekrr maşallah,ayar tutmuş fazla elleşme derim:)
Maşallah aren...
Abi tekrar çok teşekkür ederim :D yani ufak tefek iyileştirilmeler yapılıcak gözüme hoş gelmeyen yerler var filtre mesela gibi borular falan ama işte artık yoruldum bir süre garajda dursun istyorum clio var onla takılıyorum bu ara :D
Çok teşekkür ederim Cüneyt abim :D
şaka mı ? :D
kardeşim maşşalllah allah nazardan saklasın kazasız belasız izlerken keyf aldık başta EMG olmak üzere iki aracada kocaman maşşallah
Gördüğün herşey gerçek kanka:D
Selçuk sağol kankam :D eğlenceli bir gece oldu şu ufak tefek şeyleri halletsem yine ufak tefek koşturucam atımıda bakalım ctesi görüşelim oturup konuşalım özletin kendini kanka:D
Ya olm offf ya :D Hulkinin işleri hep bunlar
Maşallah araçlara , emg mermi gibi :icon_tup:
Maşallah Emg çok iyi yürüyor
uzunda bıle gıdıyo mını cok guzel, evoda max 350 bnce..
Darvin yaşasaydı teorisini emg üzerinden kurardı.
Abim cok tesekkur ederim :D
Cok tesekkurler
Kanka bn gel deniyelim diye yazmadim neyse gelde konusuruz :D
4 ceker her zaman uzunda dezavantaj zaten :D
Hahaha aksama pilavli var gelicen mi mubarek :D
hadi canım şaka yapıyosun inanmam walla :D
Yok be abi bende tislama olmaz :D bassam soylerim zaten
Lutfu abim cok tesekkur ederim :D
Günalp tesekkur ederim yine sagda soldainsanlar konusuyolarmis arabam hakkinda ama oyle insanlarda lazim tebrik etmeyi ogrenemedik bir turlu madallahi esirgeyenler var saglik olsun ama :D
Kismet ama yukarilarda hacim dengeleri bozuyo :D
gercekten helal olsun tebrik ederim
ilk sprinti süper EMG nin ;)
maşallah herkese :)
EMG zipkin gibi gercekten allah nazarlardan saklasin maasallah
maşallah emg ye
maşallah emg ye
art niyet olmadan bişi yazıcam
evo 30r ile 1 barda bile 400 hp leri vermesi lazım ama bu evo hiç 400 hp bi evo gibi yürümüyo zira 400 hp olsa işi zor olurdu emg nin
bi sıkıntı olmalı yada istenileni veremeyen bi evo olmalı
dediğim gibi art niyet gütmüyorum yanlış anlaşılmasın
zaten emg kendini ispatlamış bi araba mcs ler arasında nazar değmesin tekrardan maşallah...
edit ; emg kaç hp lerdedir ???
maşallah emg bütün teorileri alt üst etti :) vay arkadaş ama emek var hakkınıda alıyosun inşallah daha iyi olur kardeşim güle güle gazlamalar
evo ile mcs yi bi başlık altında konuşmak bile bi başarıdır.
maşallah araçlara .
iki aracada masallah,mini şaşırttı :)
Köpek gibi yürüyor :) maşallah.
Maşallah EMG çok çok iyi !
aren maşaallah kardeşim çok güzel gitmişsin,çok beyendim emeğine sağlık
Emg koşmaya dewam ediyor ne yürümesi koşuyor resmen koşuyor maşallah Aren araba mermi
iki yakın arkadaş sonuçta sürekli beraberler onun için herşey olabilir emg vs. gtr35 bile olabilir bigün:) Can'ın araba dimi Aren? güzel eglenmişiniz, çıkalım hepberaber bi akşam.
emg nin vites geçişleri güzel Can henüz alışamamış viteslere sanırım yada başka bi sorun var gibi. anlamam turbo araçtan çok ama sanki ilk gaza otrulduğunda yinede evonun atak yapmasını beklerdim.
İnan kanka inan gozunun gordugu hersey gercek :D
Çok tesekkur ederim :)
Tesekkurler ilk gaz tepkim motor icnden sonra dahada iyi oldu masallahi esirgemeyen herkeze tesekkurler
Cok tesekkurler , amin cumlemizi
Faruk abim cok tesekkur ederim
Art niyet aranicak biraey yok :D 30 R evo 400 hp 1.1 bar olabilir daha onceki postlardada yazildi arac 350 anca vardir dendi bende varsin 300 versin dedim benim icin yine basaridir ben 30 R evo ile deneyen mini gormedim sahsim adima mutluyum inanin evonun sahibi en yakin arkadasim o bile sevindi nasil bir arac yapmisiz diye :D emek verdim karsiligi burda :D
Abi cok sagol emek vermek ugrasmak sabahlamak hepsi tatli yorgunluklar iyi dileklerin icin ayrica tesekkur ederim :D
Telefondada aradim soyledim harbi yorumuna helal olsun Muharrem objektifligin icin ayrica tesekkur ederim
Her gecen gun benide sasirtmaya devam ediyo :D
Kopek deme kanka sevmiyo EMG it diyoruz serseri bizimkisi biraz haha:D
Kemalim cok tesekkur ederim :D bi arada bizle gel kurucesme kahveye :D
Hakan abim degerli yorumun icin cok tesekkur ederim saygilar abim :)
Gökhanim Allah razi olsun ctesi aynedeyiz bekliyoruz kanka :D
Hersey bos onemli olan sag salim arabani cikartman kazasiz belasiz seni en iyi ben anlarim o surec sikintili bir sureç :D ben eskisi gibi cikip denemiyorum ama araclar biter mani olmazsa seve seve saygi cercevesinde gelir basariz :D