emg cidden fena çok fenaa![]()
emg cidden fena çok fenaa![]()
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
Hakkaten ya o araba hic yurumedi bugune kadar ilginctir, nesi var acaba parcalarda guzel gozukuyor halbuki.
Bu arada EMG'nin setup'ini bulamadim, bi link verinde bakalim merak ettim ne var ne yok diye.
Arenimo'yu da tanimiyorum, attigim mesaji yanlis anladi sanirim, cevap vermek yerine "gecistirme" yapti. Hatirlatma olarak soyluyorum ben birseyin altina baska birsey gizleyerek yazmam ya da konusmam, diyecegim varsa derim zaten o yuzden soylediklerimi lutfen "ne yaziyorsa o" seklinde algilayin.
Ayrica hayirli olsun demek icinde bir dyno'ya cikip egriyi koymak lazim, video'dan bir sonuc cikartamiyorum acikcasi.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
ozaman tam emin olmamakla beraber şuan türkiyedeki en hızlılarındansın mini coopers r53 katogorisinden aren maşallah kardeşim benim dahada hızlancak araban yakında gelene gidene sıkarsın artıkalayına gooo
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Eyvallah kankam benim
Abi buyuksun yemin ederim avatarlik olmus
Eyvallah abicim
Tesekkurler
Sagol kankam![]()
AYN auto
ECU fast
Peakgarage
İskender abi
Hurmak sponsorlugunda oldu![]()
Tesekkur ederim
Abi çip taktiricam artik yeter cip kisa kapak haha
Tesekkurler
Gecistirmek degil assagi yukari bellidir dedim meth yok nos yok birde yanlis sizde anlamayin ama aracimin setupini paylasmak istemiyorum . Kerem zaren dyno egrisi hakkinda bilgi vermis devir acilmadan ve motor icinden onceki verilerdir bilginize
Abi R53 de iddaliyiz biraz ozgun su son ayari yapsin cok izlicez emg yi
Bilgiler icin tesekkur ederim kekutum
Tesekkurler zaten 400 hp zimba bi evo demedim
Bilal abim çok tesekkur ederim![]()
kardeşim iyi günlerde kullan
Maşallah Aren abi keyifli güzel denemeler olmuş.İki aracada kocaman MAŞALLAH![]()
egzantrkli typer denemesi yakisir artik miniye,,
ng denemesine gore cok hizlandysa gecer gibi gozukuo bakalm...
demekki her r53 sana atar gider yapamıcak desene aren gerci sende haklısın bu işler filitre eksozla olmuyo senin verdigin emek vakit ortada arabasını uçak sananlar var o yüzden bence cok takılmamak gerek.
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
Tesekkur ederim bir parca daha gerildik
Çok tesekkur ederim kardesim
Kismet genelde kagit ustundeki hesap tutmaz ama hayirlisi artik
Abi artik inan hic sallamiyorum , yok arabasi yavas yok gitmiyo yok videolar fake mi yok soyle mi umrumda degil bu zamana kadar denedigim arabalar belli cok kistas almak isterlerse gider denerler arabama hizli dgil diyen arkadaslarim bi S2K gecsinler bi ibiza cupra gecsinler yakitli falan ne biliyim bi 46 M3 le evoyla yurusunler o zaman bende onlarla denerim kucumseme yok yanlisda anlasilmasin ama artik deniyecegim onsanlarida seciyorum aklmda birkac kisi var once onlarla denerim Ozgun carsambaya gun verdi hayirlisi benim acelem yok kimseye kaldirdigim yok atar gider hic yapmadim ama bana kaldirani indirmesini bilirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)